Cem Demir kampa çağrıldı

BERKANBJK

New member
Reaction score
0
Cem Demir kampa çağrıldı
Forvet oyuncu konusunda henüz bir sonuç alamayan Trabzonspor'da, kiralık olarak gittiği Orduspor'dan dönen Cem Demir, Antalya kampına çağrıldı.
Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cem Demir'in Trabzon'a döndükten sonra altyapıda bir süre çalıştığını belirterek, ''Kendisini Antalya kampına çağırdık. Çalışmalarını takımla birlikte sürdürmeye başlayacak'' dedi.

Cem Demir ise bu akşam takımın Antalya'daki kampına katılacağını belirterek, ''Birkaç kulüpten teklif aldım ancak gitmek istemedim. Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyorum'' diye konuştu.

Perekli, genç oyuncu Yusuf Kurtuluş'un ise Kasımpaşa'ya kiralık olarak verildiğini söyledi.

-MOAWAD'DA SORUN YOK-

Bu arada, Mısırlı oyuncu Sayed Moawad'ın transferinde herhangi bir sorun yaşanmadığı bildirildi.

Sayed'in menajerleriyle protokol yapıldığı ve yaşanan tek sorunun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle bu futbolcunun Trabzonspor'un kampına halen katılmaması olduğu belirtildi.

-STELLONE GÜNDEME ALINDI-

Öte yandan bordo-mavili kulüp, İtalya'nın Torino takımından 31 yaşındaki golcü oyuncu Roberto Stellone'yi gündemine aldı.

Bu futbolcunun bonservisi konusunda görüşmeler yapıldığı, ancak transferin gerçekleşmesinin zor gözüktüğü kaydedildi.

Gözden çıkartılan Ceyhun Eriş ve Celaleddin konusunda ise birkaç kulüpten teklif alındığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Geri