Celal Kolot : "Teklif Aldım Ama..."

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
celalk.jpg

Camiamızın etkili isimlerinden Celal Kolot, Başkanımız Yıldırım Demiören'den Futbol Şubesi'nin başına geçmesi için bir teklif aldığını doğruladı.

Camiamızın etkili isimlerinden Celal Kolot, Başkanımız Yıldırım Demiören'den Futbol Şubesi'nin başına geçmesi için bir teklif aldığını doğruladı. Sporx'e konuşan eski yöneticimiz, yine iddialı sözler söyledi.

Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz günlerde bir düğünde bir araya geldiğini söyleyen Kolot, Demirören'in bu sırada kendisine Futbol Şubesi'nin başına geçmesi için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Bu teklifi değerlendirmek için Başkan'dan bayram sonuna kadar süre istediğini belirten Kolot, görevi kabul etmesi için bazı şartlarının olduğunu da ekledi.

"BEŞİKTAŞ'A DÜNYA ÇAPINDA BİR TEKNİK EKİP LAZIM"

-Daha önceki teknik direktörlerle yaşadığınız sorunlar sürekli gündeme getiriliyor. Mustafa Denizli ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
"Ben Beşiktaş'ın çok büyük hedeflere ulaşması için, dünya çapında isimlerle çalışmasını istiyorum ve böyle bir ekip kurmayı düşünüyorum. Avrupa'da da bunu yapabilecek ilişkilerim var."

-Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosunda bir çok yıldız oyuncu bulunuyor. Beşiktaş'ın bu konuda geride kaldığını düşünüyor musunuz?
Bu görüşlere maalesef katılıyorum. Görev geldiğim takdirde transferle ilgili çalışmalara da hemen başlayacağım. Bir çok kulübün yaptığı gibi mayısta değil, 7-8 ay önce bir sonraki sezonun transfer çalışmalarını tamamlayacağız. Avrupa'da önemli isimlerle bir araya geliyorum ve bu isimleri Beşiktaş'a gelmeye ikna edebilirim."

-Beşiktaş sezona iyi başlayamadı, sizce takım kısa sürede yeniden toparlanabilir mi?
"Galatasaray ve Manchester United maçları çok önemli. Bu iki karşılaşmada iyi neticeler alınırsa bir efsane yeniden doğar. Ancak bunun tam tersi olursa seçim öncesinde Yıldırım Demirören büyük yara alır. Beşiktaş camiasının içinden biriyim ve beklentilerin ne olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ın nabzını tutuyorum, gerçek Beşiktaşlı taraftarlarla görüşmelerim devam ediyor. Gerek Çarşı'dan gerekse diğer taraftarlarımızla sürekli bir araya geliyorum ve onların isteklerini dinliyorum."

Kaynak

Geri