cehennemi dinlemek istermisiniz ?

cehennemi dinlemek istermisiniz ?

• evet

Kullanılan: 22 66.7%
  • hayır

Kullanılan: 11 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    33

antiix

New member
Reaction score
0
Cehennemde herkesin yanacağını düşünmüşsünüzdür. Ama milyonlarca insanın çığlığı nasıl olur hiç merak ettiniz mi? İşte tesadüf sonucu bulunan ses kaydı. Lütfen 16 yaşından küçükler dinlemesin...

Rusyada bir kac bilim adami yeralti tabakalarindaki kirilmalarin sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kaziyorlar ve bu dinleme cihazlarini yerlestiriyorlar. Ilkinde cok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama boyle bir seyin mumkun olmayacagini dusunduklerinden ilk etapta bu yerlestirdikleri cihazdan gelen sesler olabilecegi kanaatine variyorlar. Daha sonra daha yuksek frekanstaki sesleri algilayabilecek cihazi yerlestirdiklerinde hayrete dusuyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanin ciglik seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adami isini birakiyor. Bilimadamlarının bazıları bunun mezarda azap çeken ölülerin sesi olduğuna bazıları ise cehennemin sesi olduğuna inanıyor. Olaydan sonra bilimadamlarının bazıları psikolojik tedaviye alındı. İşte o ses kaydı. Ama lütfen 16 yaşından küçükler ve psikolojisi zayıf olanlar dinlemesin.

http://www.kayaardi.com/hellscreams.mp3 alıntıdır

ben inanmıyorum ama herneyse "Tesadüflerin gerçeğine bile inanmayınız" (Kurtlar Vadisi:) )
herneyse gende teşekkürler!

ben dinlemiştim çok ilginç gerçekten...ama sonra bununla ilişkin bir açıklama yapılmıştı diye hatırlıyorum ama açıklamanın içeriğini hatırlamıyorum:)

hoca bitti gitti bu melodi yaa.ozaman 14.4 km yukarıda da cenneti duymamız lazım.her hafta sonu ist.uçuyorum ama daha 1 kere bile cennetin sesini duyamadım.Ama hep kanatlarda oturdum motor sesinden mi duyamadım ??bi dahaki sefere en önde oturucam belki duyarım:)

Eskidi baba bu konu ya resmen ıyyğ oldu ben bu muhabbeti geçeçek cümlerlerin tümünü bile ezberledim :)

Fareye Dönüşen Bir Kız , Cehennem Sesleri . Bunlar , İslamiyeti ayaklar altına almaya çalışan , İslamiyetin kötü olduğunu savunan kişilerin komplo teorileridir. Ama cehennem sesleri adı altındaki çalışma Manyak Rus Bilimadamı Nicola Tesla ya ait. Burada , Nicola Tesla'yı bilen insanlar çelişkiye düşüyor . Çünkü bu adam hep böyle şeylerle uğraşır

Valla Kardeş bana bi filmden alıntı gibi geldi ama hadi hayırlısı ama yinede ben böle bişeye inanmıyorum, çünkü cehennemde bütün insanlık kıyametten sonra ve hesap gününden sonra yanacak sizcede öle değil mi?

hahahahaha yaww ben bunu görmedim türkçe müzik paylaşımda bide hertelden e aç bari yaww:):):)

$u dunyanın var oldugu gunden bu yana cıkan butun sesler ßiyerlerde dola$ıo.. ßelki onlardırr.. ßelki de diil. ßelki de tamamen efekttir.. ama pek inandırıcı gelmio..

bencede peK
inanılcak yanı yok
cünkü İslamiyet e karsı

:( yaa ben nie dinleyemiyorum sayfa bomboş

Uzunefe' Alıntı:
Fareye Dönüşen Bir Kız , Cehennem Sesleri . Bunlar , İslamiyeti ayaklar altına almaya çalışan , İslamiyetin kötü olduğunu savunan kişilerin komplo teorileridir. Ama cehennem sesleri adı altındaki çalışma Manyak Rus Bilimadamı Nicola Tesla ya ait. Burada , Nicola Tesla'yı bilen insanlar çelişkiye düşüyor . Çünkü bu adam hep böyle şeylerle uğraşır

Öncelikle teşekkür butonuna yanlışlıkla bastığımı belirtiyim.Alıntı yerine Teşekküre bastım. neyse sağlık olsun güzel paylaşımların var. onlardan birine say :D Nicolas Tesla:
-MANYETİZMAYLA MEVSİMLERİDE DEĞİŞTİRMEYİ BAŞARMIŞ BİR BİLİM ADAMIDIR
-Elektroniğin ilahıdır.
-1856-1943 yılları arasında yaşamış ve elektik de Edison u bile solda sıfır bırakmıştır.
-Çoğu insan tanımasa bile onun nimetlerinden faydalanmaktadır. Tesla Edisonun öğrencisidir ve o olmasa ampül ü bulamayacağını bilim dünyası kabul etmiştir. Elektriğin ince kablolarla taşınabilmesi, hidroelektrik santralini icat etme gibi sayılamayacak icatlarda bulunmuştur.
-Ayrıca Rus değil Sırptır.
Rica ediyorum Nicolas Tesla gibi önemli bir kişiyi lekelemeyelim arkadaşım.
O olmasa şu anda sen bilgisayarı çalıştıracak elektriği bulamayacaktın bunu da unutma lütfen. Biraz daha duyarlı olalım lütfen.

Bu cehennem iddası mantıklı gelmiyo ama kıyamet alametlerinden birini duymuşunuzdur, iki topluluktan bahsediliyo ecüc mecüc gibi isimleri wardı. Benim net bi bilgim yok ama onların şimdilik yerinaltında oldukları gibi bişiler duymuştum. Belki aklımda yanlış kalmıştır ama bu ihtimali düşünmek bile geriyo insanı deiil mi hııı?
HellsAngelx' Alıntı:
:( yaa ben nie dinleyemiyorum sayfa bomboş
arkadaşım yeni çektim, link sağlam.

çok saçma böyle biişey yoktur bence öylesine kaydetmişler sesleri 14 kilometre dibe insan gireceğini hiç zannetmiyorum patlar adam be...

Myz' Alıntı:
çok saçma böyle biişey yoktur bence öylesine kaydetmişler sesleri 14 kilometre dibe insan gireceğini hiç zannetmiyorum patlar adam be...
14 km havaya doğru çıkamazken yere doğru nasıl indikleri tartışma konusu :D
tamamen boş ve de sacma diyorum bend e ...

Cehennemin 14 km derinde olduğu nerede yazıyor.
Bana göre bu sitede bundan daha gerçekçi sesler hazırlayacak arkadaşlar var.

Geri