Cehennem_Zebanisi Hakkında Ne Bilirsiniz?

Yaptığın işin hakkını veren birisisin yıllardır kimseyi kırdığını görmedim insanlarla ilişkin iyi hakedenin hakkını vermeye çalışan az ve öz yorumlarda bulunan birisisin hackhell da taktir ettiğim kişilerdensin

Yobaz clone sahiplerinin korkulu rüyası :p

Yıllar geçse de aynı IP'den bulur çıkarır fişler vallahi. Tehlikeli adamdır vesselam

Çok çalışkan, açık sözlü, saygılı, dikkatli, fevkalade sağlam bir adamdır zebani...

çok şey bilirimde burda dökmeyim şimdi:p

çalışkandır.klon avcısıdır =)yardımseverdir.elinden geldiğince sorularınızı geri çevirmemeye çalışır.bilmiyorsada araştırır bulur.kin tutmaz fesatlığı yoktur

Sabırlı ve dikkatli...bir o kadar da ince ve keskin...:smile:

iYi Bilirim La Yeter O kadar :) Seviyorum seni I Laf you Tiamo ich lie be dich vs vs yavrum :durdurun

Zebani bu portalda. Emekli Olmaya niyeti olmayan cehennemin dibinde hep buyuk dusunen cebinde B plani olmadan da birlikde Yasama kosullarini sanalda Bir Kral gibi paylasarak buyutmesini bilen imkansizi mumkun kilabilen.,sadece biraz zamana yayan istisnalardan. Efsane biri.
fazlami ucduk yaw? Zebani;-)

Cehennem Zebanisi denilince benim aklıma ilk olarak bana forum sitelerini öğreten ve bu siteler arasındaki en iyisi olan Hackhell öğretendir kendisine minnettarım

BÜYÜK ÜSTAD: Cehennem_Zebanisi

Geri