Düşünmeden arkamı yaslanacağım bir kişisin. Sana en önemli sırrımı da versem senden başka kımsenın bilmeyeceğinden zerre kadar şüphem yok. Yeri gelir kendime güvenmem sana güvenirim. Akıllı , zeki , hemen her konuda az yada çok bilgiye sahipsin. Çalışkansın , nerde ne konuşacağını bilecek kadar da kendini yetiştirmiş bir olgunluktasın.Haksızlığa gelemeyen birisin.Kime yapılırsa yapılsın . Kimsenin arkasından iş çevirmezsin.
Birşey varsa o kişinin yüzüne de söylersın.Bu da çok önemliki ne yazıkkı herkes bunu başaramıyor..
Kabiliyetlı ve çok yeteneklısın . Dobrasın.
yardımsever , canayakın ama hepsinden önemlisi güvenilirsin .
Seninle msn de konuşurken 40 yıllık dostum gıbı sohbet edebilirim . Aklıma ne gelirse düşünmeden söyleyebilirim . Çünkü o konuşmaların orda kalacagını bilirim.
Birisi bana haksızlık yaparsa yada canımı acıtırsa yada zarar vermek isterse yanımda olup benı korumaya çalışacagını bilirim.
Seni tanıyalı belki bazılarına göre çokta uzun zaman olmadı ama benim için yeterli . Seni tanımış oldugum için çok şanslı hissediyorum kendimi.
Sen gerçekten aklı başında ve olgun bir insansın.
İlerde birgün çok başarılı bir hayatın olacak buna eminim.
Eğlenmeyı seversin ama hayatın sadece bundan ibaret olmadııgnı da bilirsin. Dedimya sen yaşına göre gayet olgun düşünen akıllı bir beyne sahıpsın. Gülmeyı de güldürmeyı de sevıyorsun. Fesat biri değilsin , içtensın ve samimisin ,dürüstsün ,Atatürkçüsün.
En sevdiğim üyelerın başında yer alıyorsun.
Sana saygı duyuyorum.