Cehennem_Zebanisi Hakkında Ne Bilirsiniz?

Yardımsever birisisin aynı zamanda biLdikLerinden ödün vermezsin..

KoLay koLay kendini ateşe atmazsın.

BiLdiğin doğruLar ve yanLışLar etrafında hareket edersin.Kısacası konuşmaLarLa gaza getiriLecek bir kişi değiLsin..

YıLLardır hackheLL de başarıLı bir smodLuk görevini sürdürüyorsun

BunLar dışında iyi bir Atatürkçü ve aydın fikirLi bir insansın..

Forumda Nadir Sevdiğim İnsanlardan Birisin
Dürüst Efendi Haksızlığa Tahammülü Olmayan Birisin Forumda Başım Sıkıştığında İlk Söylediğim İsim Arda =)

Kafasına taktığını yapar. Azimlidir,sabırlıdır.. Ortama ayak uydurur. Ne fazla laubali ne fazla ciddidir..
Vefalıdır. Yaşı aynı da olsa karşısındakiyle abi diyecek kadar alçakgönüllüdür.. Sağlam bir Atatürkçüdür..

hocam kim size kötü diye bilir kırmızı yıldızlardan korkarlar :)

acık soylmeke gerekirse foruma uye oldugum günlerde nickinizden cok korkardım ve sizi rahatsız etmişliğim vardır

sohbetim yoktur sizinle lakin işiniizn başında olduğunuz kesin son zamnalarda daha az aktifsiniz bana öyle geliyor yada artık nickiniz eskisi kadar korkutmuyor benı : )

şikayet başlığına cevirdim burayı farkındayım

her hangi bir kötülüğünüzü görmedim işitmedim

sonuç olarak gorevini yapan iyi bir yonetici ve kişisiniz

Düşünmeden arkamı yaslanacağım bir kişisin. Sana en önemli sırrımı da versem senden başka kımsenın bilmeyeceğinden zerre kadar şüphem yok. Yeri gelir kendime güvenmem sana güvenirim. Akıllı , zeki , hemen her konuda az yada çok bilgiye sahipsin. Çalışkansın , nerde ne konuşacağını bilecek kadar da kendini yetiştirmiş bir olgunluktasın.Haksızlığa gelemeyen birisin.Kime yapılırsa yapılsın . Kimsenin arkasından iş çevirmezsin.
Birşey varsa o kişinin yüzüne de söylersın.Bu da çok önemliki ne yazıkkı herkes bunu başaramıyor..
Kabiliyetlı ve çok yeteneklısın . Dobrasın.
yardımsever , canayakın ama hepsinden önemlisi güvenilirsin .
Seninle msn de konuşurken 40 yıllık dostum gıbı sohbet edebilirim . Aklıma ne gelirse düşünmeden söyleyebilirim . Çünkü o konuşmaların orda kalacagını bilirim.
Birisi bana haksızlık yaparsa yada canımı acıtırsa yada zarar vermek isterse yanımda olup benı korumaya çalışacagını bilirim.
Seni tanıyalı belki bazılarına göre çokta uzun zaman olmadı ama benim için yeterli . Seni tanımış oldugum için çok şanslı hissediyorum kendimi.
Sen gerçekten aklı başında ve olgun bir insansın.
İlerde birgün çok başarılı bir hayatın olacak buna eminim.
Eğlenmeyı seversin ama hayatın sadece bundan ibaret olmadııgnı da bilirsin. Dedimya sen yaşına göre gayet olgun düşünen akıllı bir beyne sahıpsın. Gülmeyı de güldürmeyı de sevıyorsun. Fesat biri değilsin , içtensın ve samimisin ,dürüstsün ,Atatürkçüsün.
En sevdiğim üyelerın başında yer alıyorsun.
Sana saygı duyuyorum.

Uzun Bir tanışıklıgımız mevcut forumda gördügüm nadide arkadaşlardan biri
efendi kendini bilen saygılı ve her zaman işini en iyi yapmaya çalışan
herşeyin hakkını vermeye çalışan biri.

işini ciddiyetLe yapan ama kimseyi de kırmamaya çaLışan
yardım sever,dürüst,deLikanLı adam vesseLam

Yardımsever Gözükara Kuralcı Gizemli biri :p

iLk Yazdığımda Nickinden doLayı Korktuğum :) Forumda ßir Sorun oLduğunda Her Zaman YazabiLceğim Cevap aLabiLceğim ßiri Cehennem Zebanisi...izLemLerime Görede GüveniLir HaksızLık Yapmayan DoğruLarı Perdesiz GörebiLen ßiri...Umarım Hayatta Hep Kendin Gibi Doğru insanLarLa KarşıLaşırsın...

Şimdiye Kadar Yaptığın YardımLar için Çok Teşekkür Ederim...

Hep arkasından durduğum, savunduğum, kesintisiz güvenle inandığım bir kardeşim Arda.

Sağolsun önerimi ne unuttu, ne de yüzümü kara çıkardı.

Msn muhabbetinden sıkılmış bir daha yazarsam :smile:

forum için gecesini gündüzüne katmış emektarlardan birisin..ayrıca forumla ilgili bir problemde msn'den ne zaman yazdıysam hemen ilgilendin..mütevazı ve olgun birisin..sağlam bir kişiliğin var..sözün kısası forumun en sevilen üyelerindensin..

yaw bir kişide kötü desin kıskanıyom valla :)

ben diyeyim ozaman =)

arda çok kıskanç çok alaycı çok kendini bilmez biri ..
olurmu hiç

herşey onda saygı , sevgi ,yardım sever ,yakışıklı , anlayışlı ,kısacası iyiki varsın ve iyki hep beraberiz..

Yardım sever ve sessiz..
Cehennem Zebanisi ..
Nicki oldukca ürkütücü :)

arda normal güzek karakterli bir kişidir ve değer verdiği arkadaşlarını yarı yolda bırakmaz :) çiğ köfte bile yeriz biz ankara sokaklarında :D espirili ve güleç yüzlüdür :) dostumsun :)

Geri