Cd yazma sorunu

turkix53

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir çok cd yazma programı denememe rağmen yazdığım cdlerin içi boş oluyo. Bilgisayara takınca içinde bişe olmadığını söylüyo ancak cd ye baktığımda yakıldığını görüyorum format atmama rağmen sorun düzelmedi xp ve w7 denedim ikisinde de aynı sorun var yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

Büyük ihtimalle cdwriter de sorun vardır. ama ashampoo programını öneririm...istersen birde onunla dene!!!

donanım da,işletim sisteminde sorun olabilir.

fakat hem xp hem de 7 de denemene rağmen ise büyük bi ihtimal donanım sorunu.

cd yazarken düşük hızlarda yazmayı dene,farklı cd kullan,cd writer ın cd seçiyor olabilir ve cd writer ı temizle.damlalar,spreyler olur özel.

en son çare olarak donanım üreticisinin sitesinden firmware indirip donanımın firmware ini güncellemeyi dene.

düşük hızda yazmayı denedim olmadı sade bir resim attım içine yine cd yi yakmış ama içinde resim görünmüyor. cd seçiyo derken hangi cd kaliteli ne deneyebilirim.. ? ama yüksek ihtimal servise gidecek gibi görünüyo

düşük hızda yazmayı denedim olmadı sade bir resim attım içine yine cd yi yakmış ama içinde resim görünmüyor. cd seçiyo derken hangi cd kaliteli ne deneyebilirim.. ? ama yüksek ihtimal servise gidecek gibi görünüyo

garantide ise hiç düşünmeden ver servise.

bende de bi cd writer vardı bazı cd leri okumazdı bazılarını da boş görürdü.farklı bi cd alınca düzeldi.

marka olarak philips,maxell,sony,verbatim bunlar kalitelidir.

ama bunlar biraz daha pahalıdır.illa bunlar olması da gerekmez fakat bilemezsin hangi cd seçtiğini.

genelde cd writrlar çabuk bozulur. en fazla 2 sene gider. değiştir düzelir.
hassas olduklarından tozdan bile bozulabilirler. ben LG öneririrm bende değiştirdim LG aldım süper bişi. önceki okutamadığım eski cd leri bile açtı...

Arkadaşlar bir çok cd yazma programı denememe rağmen yazdığım cdlerin içi boş oluyo. Bilgisayara takınca içinde bişe olmadığını söylüyo ancak cd ye baktığımda yakıldığını görüyorum format atmama rağmen sorun düzelmedi xp ve w7 denedim ikisinde de aynı sorun var yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

cdwriter dolu olan cdleri görmüyor.cdwriter ın teknik servise gitme zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Geri