Catia V5 Tam Eğitİm Kitabı

tek bir dosya mı bu yoksa konulşara ayrılmış 5-6 parça mı?

ellerine sağlık kardeş güzel paylaşım olmuş

merhaba,
bende catia v5r18 var ama daha kurmayi beceremedim bilgisayara. Bilen bir arkadas yardimci olabilir mi? "you have not requested a configuration ... " tarzinda birseyler soyluyor. Crackte sorun yasiyorum heralde. Orjinal olmadigi icin yardimci olamazsaniz da saygiyla karsiliyorum tabi :D

çok teşekkürler.
Ayrıca linuz altında çalışan bir catia v5 versiyonu var mıdır? Yardımızınızı bekliyorum. (araştırmamda catia yı örneğin pardus 2008 de nasıl kurulacağına dair bilgi buldum fakat kurulunca bazı aksaklıklar oluyormuş, bu nedenle kurulumu direkt linux versiyonundan yapmak istiyorum)

Sağol arkadaşım,harika bir çalışma olmuş

paşam catia v4 r18 2 cd den oluşuyor bunu sanıyorum biliyorsun kurulum işleminden sonra 1. cd de crak klasörü olcak ıkadar basit

gördüğüm en kötü 3D modelleme ama en iyi yüzey çalışma programı. piyasada edindiği şöhreti hakettiğini sanmıyorum. bunun haricinde 2 tane daha program kullanıyorum ama yüzey ve cam haricinde catia'yı sevmiyorum.

paylaşım için saol. benimde öğreneceğim birşeyler çıkacaktır sanırım. catiakullanan herkesin ihtiyacı olacaktır. eline sağlık...

indiremedim ben.link kırık heralde......?

Geri