Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba,
bende catia v5r18 var ama daha kurmayi beceremedim bilgisayara. Bilen bir arkadas yardimci olabilir mi? "you have not requested a configuration ... " tarzinda birseyler soyluyor. Crackte sorun yasiyorum heralde. Orjinal olmadigi icin yardimci olamazsaniz da saygiyla karsiliyorum tabi
çok teşekkürler.
Ayrıca linuz altında çalışan bir catia v5 versiyonu var mıdır? Yardımızınızı bekliyorum. (araştırmamda catia yı örneğin pardus 2008 de nasıl kurulacağına dair bilgi buldum fakat kurulunca bazı aksaklıklar oluyormuş, bu nedenle kurulumu direkt linux versiyonundan yapmak istiyorum)
gördüğüm en kötü 3D modelleme ama en iyi yüzey çalışma programı. piyasada edindiği şöhreti hakettiğini sanmıyorum. bunun haricinde 2 tane daha program kullanıyorum ama yüzey ve cam haricinde catia'yı sevmiyorum.
paylaşım için saol. benimde öğreneceğim birşeyler çıkacaktır sanırım. catiakullanan herkesin ihtiyacı olacaktır. eline sağlık...