catia laptop

hasan ali

New member
Reaction score
0
arkadaslar merhaba ben de toshiba satellite 1ec laptop var.2 ghz işlemci 2 gb ram ıntel x3100 max 358mb on board ekran kartı var.acaba catia kursam bilgisayarı çok kasar mı veya programı laptop uygun bir sekilde kullanabilir miyim.görüşlerinizi bekliyorum

Elindeki sistem catia kullanımı için uygun görünüyor tabi sen kur bir dene
ama sisteminin performansının yeterli olduğunu düşünüyorum.

yüzeyde yrtılma derken ne demek istedin pek anlamadım

yaratabilir. ama çözümü basit wistanın görsellerini kapatıp öyle kullanabilirsin yoksa aırlaşma yapabilir cihaz...

hem vista var hem o ekran kartıyla catia kurarsan facia olur hic tavsiye etmem .
harici ekran kartıyla bile son derece kasıyor zaten.

durum o kadar ciddi yani.ben bu laptop da catia da kullanamıyacakmıyım.yazık oldu valla

Hocam kusura bakma belki geç kaldım cevap vermede ama yine de söyleyeyim. Sana programı kurmanı tavsiye etmiştim, kurmayı denedin mi? Konfigürasyonun fazla fazla yeter, bu ümitsizliğe neden kapıldın anlayamadım? Yırtılmadan kastettiğim wireframeden çizdiğin nesneyi katı modele geçirdiğinde yüzeyi tam olarak dokuyamayıp en az bir yerinde boşluklar oluşturmasıdır. Çok daha küçük ekran kartlarıyla programı çalıştıranları biliyorum, tekrar söylüyorum, kurmayı dene. Başarılar...

Geri