Cassio'ya Teklif Var!

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Oyuncumuz Lincoln'e Brezilya'dan bir kulüp resmen talip oldu. Lincoln teklife peki ne dedi?

___

Lincoln Sezon Sonu Yolcu Gibi :saskin

Galatasaray'da bekleneni veremeyen Brezilyalı Lincoln'e ülkesinden talip var. Brezilya'nın Sao Paulo takımı Lincoln'e transfer teklifi götürdü.

lincoln11.JPG

Lincoln Doğruladı

Sao Paulo'nun kendisini transfer etmek istediğini doğrulayan Lincoln, Sao Paulo dünyanın en büyük kulüplerinden biri, beni istemeleri mutlu edici bir olaydır dedi.. Brezilyalı futbolcu ayrıca kendisine teklif gelmesinin ne kadar sıkı çalıştığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

HAYIR DEMEDİ

Lincoln, teklife sıcak baktığının sinyallerini vererek; işin açıkcası böyle bir teklif var ancak resmi bir görüşme olmadı, ben şu an Galatasaray'ın oyuncusuyum ve burada iki büyük hedefim var, biri lig diğeri kupa şampiyonluğu şeklinde konuştu.

lincoln2.JPG

Tumspor

futbolundan beklediklerini kazanamadı bari transferinden para kazansın.alındığı fiyatının daha üstünde bir fiyata gitmesi ise cok normal bir durum olmaz

Beklenileni veremedi.
İnş aldıgımız paradan fazla bir fiyata satariz.

ben yanlış mı hatırlıyorum acaba lincoln ' ün transfer ücretini D smart vermedi zaten? bonservisi onların elinde sonuçta bizim kasamıza para girmez sanırım.. biri beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim...

lincoln u yollamazlar arkadas

lincolnün gideceğini ben de sanmıyorum..

Daha Öncede Söylemiştim Yine Söylüyorum Lincoln Galatasaray'ın Aradığı 10 Numara Değildir Ve Geldiği Günden Bu Yana Bekleneni Verememiştir Ben Bu Saatten Sonra Da Lincoln'ün Patlama Yapacağını Da Sanmıyorum Açıkcası İyi Bir Ücrete Yani Satılabilecek En İyi Makul Bir Ücrete Gönderilmesi Taraftarıyım...

Arkadaşlar saçmalamayın ne yollaması ilk sezon bekleneni veremedi diye her adamı yollarsak olmaz bu işler ona rahat bir ortam sağlanırsa ne kadar yararlı olacağını göstermedi mi bu adam sezonun ilk 5 haftası ve bu hafta alex ilk geldiğinde frikikten ortak yapmaktan başka ne yaptı şimdi görüyorsunuz bekleyelim bi alışsın adam seneye de olmazsa allah kerim lincoln e sabretmeli ve onu el üstünde tutmaya devam etmeliyiz üstelik lincoln giderse onun parası d-smart ın olacak onu biz d -smart getirdi bize bi getirisi olmayacak ki

D-Smart sevabına mı getirdi Lincoln'ü, UEFA ve Özel maçlarımızın yayın hakkı karşılığında tabi ki,bonservisi ve isim hakkı Galatasaray'da. Geldiği zaman taktığı D-Smart şapkası ise bi kaç yüz bin dolarlık reklam anlaşmasıydı,
Lincoln gitmeli derseniz derhal gönderilmeli, madem oynayabiliyordun neden Kalli'nin gitmesini bekledin be adam, Galatasaray senin babanın çiftliği değil,
Fenere gol atana kadar affettiremez kendini bana:D

gitmez abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:DD::D

aradığımız 10 numara değil ama
bu adam gitti mi yerine kimi alacaklar
kulübün maddi durumu ortada
bu şartlarda lincoln den daha kaliteli bir adamı
getiremezler
getireceklerse hemen göndersinler

Gitmez bu adam bedava yer bulmuş

Geri