Cassano: "Ne de Güzel Olurmuş, Genova'nın Kızları"

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Her gittiği yerde yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Cassano, bu kez de son haftalarda yakaladığı form düzeyini "Genova'nın kızları"na bağlarken, Maçlardan önce seks yaptığını ima etti.

23318_news.jpg

Sampdoria’nın İtalyan yıldızı Antonio Cassano, yaptığı açıklama ile yine olay yarattı. Cassano, formundaki yükselmeyi soran bir gazeteciye, “İyi oynuyorum; çünkü Genova’nın kızları çok güzel" yanıtını verdi.

Real Madrid'de forma giyerken Genova takımı Sampdoria'nın kiralama teklifine ilk başta yanaşmadığını belirten Cassano, "Çünkü buranın bana, ölü bir şehri andırdığını söylemişlerdi. Ama gelince gördüm ki gidilecek bir sürü yer var. Ayrıca insanlar da çok sıcakkanlı" dedi.

Daha sonra konuyu uçkurdan açmakta beis görmeyen çılgın İtalyan, "Bunların dışındaki en önemli faktörse, Genova'nın güzel kızları... Bu benim için çok önemli.
- '' Maçlardan önce kadınlarla görüşme iznimiz var mı? ''
- '' Açıkçası, iyi durumu iyi organize ederseniz, neden olmasın... Üst katta bir oda bulup, görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz!" dedi..

_GoaL_

Cassano'ya arka çıkarak, Ünlü futbol efsanesi George Best'in pek bilinen bir özlü sözünü belirtelim madem :

"1969 yılında kadınlara ve alkole son verdim. Bu, hayatımın en kötü 20 dakikasıydı... =)

Geri