casper minibook çıldırttı...norton sayesinde

feridun_45

New member
Reaction score
0
casperin yeni çıkan 10'' ekranlı cdwr ı olmayan modelinden aldım.....alete virüs bulaştı ...üzerinde verilen standart nortonunda süresi doldu...cihaz çok kasmaya başladı..avast ın fulunu kurdum ..nortonla beraber çalışamadılar...nortonu kaldırayım dedim kaldıramıyom....program ekle kaldırda norton gözüküyo ama kaldır deyince dosya bulunamadı hatasını veriyor....nortonu nasıl kaldırabilirim....kolay gelsin

offf hocam naptın sen önce bi sakin ol

çok kastırmışsın aleti görev yöneticisinden kaldırığ öyle silmeye çalış sonra program filestanda sil

avastıda sil, kaspersky 9 yükle sana tavsiyem

hiç yapamadın yeniden format atıcaksın yapcak bişey yok

casperin yeni çıkan 10'' ekranlı cdwr ı olmayan modelinden aldım.....alete virüs bulaştı ...üzerinde verilen standart nortonunda süresi doldu...cihaz çok kasmaya başladı..avast ın fulunu kurdum ..nortonla beraber çalışamadılar...nortonu kaldırayım dedim kaldıramıyom....program ekle kaldırda norton gözüküyo ama kaldır deyince dosya bulunamadı hatasını veriyor....nortonu nasıl kaldırabilirim....kolay gelsin

Arkadaşım bahsetdiqin olayda büyük bi ihtimalle NorTon' un ana dosyalarından birine zarar wermişsindir bu yüzden NorTon'u kaldıramıyosun....:vur Yapıcaqın işlem Pc'nin ilk açılış ekranında yani MS-DOS 'da F8 Tuşuna sürekli tıklıycaksın önüne qelen seçeneklerden ise qüwenLi mod 'da çalışmayı seç işletim sistemi açıldıktan sonra Proqram Files'a qirip önce Nortonun kaynak dosyanı silmeyi dene daha sonra NorTon'a ait bütün dosyaları arat bul ve teker teker sil en son olarakda Proqram Ekle Kaldrıdan silmeyi dene büyük bi ihtimalle kaldırıcaksın....:goz: Kolay qeLsin...:melek

arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim ama bu dedklerinizi zaten yaptım ama olmuyor şimdi sizden şu konuda yardım isteyeceğim ; malum bu cihazda herhangi bir cd rom yok ben buna usb hdd kullanarak format atabilirmiyim usb cd rom bulamadım almaya kalktım epey bir para tutuyor ama elimde usb hdd var bundan faydalanmak istiyorum ama denemeye kalkarsam ve hdd den işletim sistemi boot olmazsa yarım yamalak çalışan sistemide bozmuş olurum korkusuyla başlayamıyorum.veya da unistal programları ile benim normal yolla kaldıramadığım programları kaldırabilirmiyim. beni bu konuda aydınlatmanızı bekliyorum ...bu arada avastı kaldırdım zaten...selamlar.

arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkürler...nortonun aynı sürümünü kurunca unistal dosyası geri geldi ve nortonu kaldırabildim....bilginize...kolay gelsin

Geri