Cash Flow - Hayata Küstüm

Sebastian_

New member
Reaction score
0
Bornova çocuğuyuz Cash Flow dinleriz:durdurun

HAYATA KÜSTÜM

Yaşamak sorun oldu hayallerim kayboldu Cash Flow doğdu , bu gece ölümüde hissettim kıskanç gözleri mahfettim , ciğerime çektim , köşeme çekildim , hoş kefenin cebi bile boş kültür çok hoş ya , aydınlıklara koşsana evlat bi sabah yanlış yapanı hep yak , kömür olsun , geri giden ömür olsun , gözler dolsun sözler acılara konsun , anam avradım olsun alırım gırtlağını , sabır et Allah'ını inkar etme , şükret yaşamak çok net çünkü reddettim , kendimi kestim poyraz ile karanlıkların üzerine estim , zıvanayı test ettim vurdum cigaranı kınıyorum Allah'ım yaralandık hür baktık yalnız kaldık , 2 yaralı kaderim odalı dert çile çekmek , sokakta sürtene ekmek yok , devriye gezen memurlar şok oluyor , rap doluyor kalbimin odalarına , zorlama beni everi Cash Flow'u beynine kaz , İzmir yaz kış farketmez , karanlıkta kimseyi affetmez , çoluk çocuk katletmez , savaşımız asla bitmez , kendini bilmez isyankar neye fayda son pişmanlık , düşmanlık besliyoruz biz kalmadı dostluk nede aklımda bir his , herşey üst üste gelmedimi paralar dertleri vermedimi , derbeden ölmedimi cevap verin o senin vatandaşın askeri , raskele maskenin arkasına saklandım belki atlandım çünkü Allah'ım görüyorsun kanın akıyor koç sende görüyorsun , herşey üst üste gelmedimi paralar dertleri vermedimi , derbeden ölmedimi cevap verin o senin vatandaşın askeri , raskele maskenin arkasına saklandım belki atlandım çünkü Allah'ım görüyorsun kanın akıyor koç sende görüyorsun , gülmek bukadar zor olmamalı , isyan var ama Allah'a değil baktım baktım pencereden dalmış gitmiş ruhum gök yüzüne , bunalımın esiri oldun çıktım , ağladım her gece tek başıma , yaralarıma merhem olacak birini bulamadın arıyorum hala , ölümü düşündüm her gece bedenim yatsın artık cansız ve , birini düşündüm beni tutsun çeksin bu adam hep şanssız , biliyorum beni düşünen birileri var ebedi sabrım abartısız , yaşıyorum her günümü dup duru su gibi çok ciddi yalansız , anlam veremedim veremiyorum insanlar yapıyor hep rol , benim gibi iyiler hep sayıyo yerinde kötüler alıyor hep yol , iyi niyetime hep kendimi verdim değişemez artık çok zor , durumuna baktım kendine dikkat dostları tanımak çok zor , yalancının mumu yandı söndü , kullar göremedi hep kördü , yaşama sevincimi kaybettim tutkum kalmadı söndü , çevreme kendime baktım inanamadım 3 gün hayrete düştüm , kaldım yine yek başıma bomboş , dünya ahiret hayata küstüm , herşey üst üste gelmedimi paralar dertleri vermedimi , derbeden ölmedimi cevap verin o senin vatandaşın askeri , raskele maskenin arkasına saklandım belki atlandım çünkü Allah'ım görüyorsun kanın akıyor koç sende görüyorsun , herşey üst üste gelmedimi paralar dertleri vermedimi , derbeden ölmedimi cevap verin o senin vatandaşın askeri , raskele maskenin arkasına saklandım belki atlandım çünkü Allah'ım görüyorsun kanın akıyor koç sende görüyorsun
-*-*-*-*- T H E E N D -*-*-*-*-

Geri