Carvalhal'den inciler!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, ülkesinin basınına verdiği röportajda Beşiktaş’la ilgili ilginç görüşler sundu.

Türkiye’ye ve Türkiye’deki yaşama artık adapte olduğunu belirten Carvalhal, Portekiz’deki yaşamıyla büyük farklar barındırmasına rağmen Türk insanını ve Türk yaşam tarzını da sevdiğini söyledi.

İstanbul’da yaşadığı komik bir anı olarak Fenerbahçe derbisinin son dakikalarını anlatan Carvalhal, Beşiktaş taraftarının Van’a yardım amacıyla sahaya attığı atkıların ilk başta kendisini korkuttuğunu itiraf etti.

Carvahal, “Son dakikalar oynanırken taraftarın sahaya attığı atkıları bir mutsuzluk belirtisi ve protesto olarak algıladım. Takımdan ve benden memnun olmadıklarını söylüyorlar sandım. Fakat daha sonra bana bunun anlamını söylediklerinde doğrusu rahatladım” dedi.

Portekizli oyuncularla ilgili de kısa yorumlarda bulunan teknik adam şunları ifade etti:

Quaresma: Kesinlikle Türkiye’deki en iyi oyunculardan biri.
Simao: Profesyonelliği ile ön planda.
Almeida: Geçen sezona göre daha iyi. Sakatlıktan çıktı ve bize katkı sağlayacak.
Fernandes: Onu herkes tanıyor. Büyük bir yetenek. Ligin en iyi oyuncularından.
Alves: Genç bir oyuncu. Hala uyum sürecini yaşıyor.
Bebe: Kötü bir sakatlık yaşadı. Ligin önemli oyuncularından olacaktı.
Sidnei: O harika bir savunma oyuncusu. Ligin en iyi savunma oyuncularına sahip olduğumu düşünüyorum.

Kaynak

Geri