Carlos'un büyük hayali

by.erce

New member
Reaction score
0
7_196554_carlos222800.jpg

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmak istediklerini ifade eden Brezilyalı yıldız, "Kalitemizle bu başarıyı yakalamaya çok yakınız" dedi.

‘Benim hayatım futbol’
Üç yıl daha Sarı-Lacivertli formayı giyip, ardından antrenörlüğe soyunmak istediğini kaydeden Roberto Carlos, “Çünkü benim hayatım futbol. Futbolla yatıp futbolla kalkıyorum” açıklamasını yaptı. Lara kampında bir Rumen televizyonuna konuşan Sambacı, “Teknik direktörümüz Zico, kaptanımız Alex ve ben, tüm arkadaşlarımız elele verip, Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmak istiyoruz. Tüm olanaklarımız ve kalitemizle bunu yakalamaya da yakınız” diye konuştu.

‘Sivas’ı yeneceğiz’
Fenerbahçe'de beklemediği kadar güzel bir ortamla karşılaştığını dile getiren Roberto Carlos, şunları söyledi: “Muhteşem bir takımdayım. Kupada Alanya’yı 10-3 yenerek, bir kez daha tarihe geçtik. Bu tarihin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım olarak kenetlendik. Sivasspor karşısında da tek hedefimiz galibiyet. Havanın ne kadar soğuk ve sahanın nasıl sert olacağını biliyoruz. Ama bu maçı kazanırsak, liderliği alabiliriz. Kazanacağımıza da inanıyorum.”

fanatik

Sivası Yeneceklerini Sanmıyor Brezilyalı Sivas Sogununa Alışırmıki Buz Tutmus Sahaya:d

Kim ne derse desin yenecek güçteyiz biz zoru severiz onları da yeneriz..yeterki istesinler..

Geri