Carlos: Bizi burada yenmek yürek ister

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Devler Ligi´nde güçlü takımlarla oynayacaklarını vurgulayan Roberto Carlos, "Ancak Şükrü Saracoğlu´nda bizi yenmek öyle kolay birşey değil" dedi.

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Golden Foot’un (Altın Ayak) son sahibi Roberto Carlos’tan iddialı sözler. Futbol hayatının en anlamlı ödülünü Monaco’da aldığını kaydeden Sambacı, “Bunda büyük katkısı olan Türk halkına teşekkür ediyorum. Futbol hayatımı Fenerbahçe’de noktalamak istiyorum. Tabii ki bu, yönetime bağlı. Ancak şunu herkes bilsin ki, tüm enerjimi sahaya yansıtıyorum. Geçen yıl fazla birşey yapamadım ama bu yıl herşeyimi vereceğim, söz” diye konuştu.

‘Haksızlıklar olmazsa’

Arkalarından müthiş bir taraftar desteği bulunduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, şunları söyledi: “Mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda kupaları kazanmak için uğraş vereceğiz. Geçen seneki haksızlıklar olmazsa, bu yıl kupayı alırız. Taraftarımız bize güvensin. Şampiyonlar Ligi, sıkıntılı ve zorlu bir yol. Grubumuzda iyi takımlar var. Ancak sahamızda bizi yenmek yürek ister. Futbolu bıraktıktan sonra tecrübeli hocalarla çalışıp, iyi bir antrenör olmak istiyorum.”

Haber7​

Geri