card reader'ım çalışmıyor.

alemci_x

New member
Reaction score
0
Sürücülerin hepsi yüklü. bilgisayarımda hepsi gözüküyor. Ama mms'yi takıyorum çalışmıyor. ışığı yanıyor. tıklıyorum bilgisayar kitleniyor. Geri çekiyorum ışığı falan sönmüyor bilgisayar kitleniyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa yardım edebilir mi? en az 10 kere format attım. Biraz biosla oynamıştım. ama load setup defaultsla fabrika ayarlarına geri döndüm. Ne yaptımsa çalıştıramadım.

Selamlar ;

Sorun mmc kartinizda da olabilir. Bilgisayarda farkli bir kart okutmayi deneyin. Eger mmc kartinizda herhangi bir autorun virusu var ise bu olayi yapabilir.

kolay gelsin.

Selamlar ;

Sorun mmc kartinizda da olabilir. Bilgisayarda farkli bir kart okutmayi deneyin. Eger mmc kartinizda herhangi bir autorun virusu var ise bu olayi yapabilir.

kolay gelsin.

++++ aynı sorun bendede vardı en dandik virüs programları bile autorun virüsü silinebiliyor...

formatı bilgisayara attım. mmc'ye nasıl format atılır bilmiyorum. virüs taramayı hiç denemedim. yanıtlr için teşekkürler. olmazsa yine yazarım.

bende aynı sorunu yaşamıştım malesef senin gibi defalarca takmama rağmen olmamıştı..bilgisayara o yüzden boşuna format atmışsın bendede kart okuyucu var bazı hafiza kartlarını açmıyor, en iyisi usb girişli kar okuyucu trik trak

birde kart okuyucular bilmem kaç in kaç oluyor bendeki 16in1 o yüzdende olabilir..

bende aynı sorunu yaşamıştım malesef senin gibi defalarca takmama rağmen olmamıştı..bilgisayara o yüzden boşuna format atmışsın bendede kart okuyucu var bazı hafiza kartlarını açmıyor, en iyisi usb girişli kar okuyucu trik trak

birde kart okuyucular bilmem kaç in kaç oluyor bendeki 16in1 o yüzdende olabilir..

bendede oluyor 512MB lik kartları okumuyo bazılarını...daha önce 2 kez başıma geldi...

format atılırsa belki düzelir ama bende hiç kart gözükmüyo okumadığı için...

H:\ Erişilemez.
Bir G/Ç Aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.

mesajı veriyor. Virüs temizleme işe yaramadı.

Geri