Canlarım Benim Ya!

sülFiriK

New member
Reaction score
0
İstanbul hülen! Ne öle monitördenmiş oturduu yerde
sülFiriK' Alıntı:
iki tane yavrı, bitecikte ayı gibi bir sivas kangalım var! babaları birbuçuk yaşında. resmen ayı ya da aslan kırması filan :) kendi bilgisayarımın başına geçim koyacam resimlerini..

Arkadaşlar sözüm vardı, ahanda herkes şahit sözümü tutuyorum!

İşte benim çıtırım.. dünya tatlısı bişey ya!

i12408_09052006003.jpg

----------------------------------------------------------------------------------​

Buda babası oluyo. Adı Yaman..

i12409_28012006.jpg

----------------------------------------------------------------------------------​

Bu resimde bu kış çekildi. Ben ve tosunum..

i12410_Goruntu460.jpg

Bu da üçü bir arada :D Valla onlar olmasa halim harap :(

i12411_27042006001.jpg

Benden laf çıkmazsa ne etliye karışır ne sütlüye.. Beyler bayanlar şiddetle tavsiye ediyorum!

i12412_A514.jpg

bu ev sizin mi :p
cok guzelmis : )

Benimde 94 Kilocuk Kangalim Vardi Ama Öldü :(((

Seninki Biraz Ufak Kaliyo Benimkinin Yaninda Pederin Laptop a Gecince Hafiza Kartindan Bende Koyarim ...
Ama Masallah Dünyanin En Güzel Kopegi Kangaldir Kıymetini Bıl Dostum ...

RoKeT' Alıntı:
Benimde 94 Kilocuk Kangalim Vardi Ama Öldü :(((

Seninki Biraz Ufak Kaliyo Benimkinin Yaninda Pederin Laptop a Gecince Hafiza Kartindan Bende Koyarim ...
Ama Masallah Dünyanin En Güzel Kopegi Kangaldir Kıymetini Bıl Dostum ...

kıymetini bilmezmiyim dostum yemedim yedirdim içmedim içirdim :( hala daha içiriyom kafayı buluyos beraber :p

kangal kadar güzel we sadıq bi köpeq yoq....

Gerçekten güzel bir (hayvan diyemeyeceğim inanılmaz tatlılar) canlı.Yavrusundan birini vermek istersen haberim olsun...

o o ne ya çok büyük hayır şimdi bu büyük başmı sayılır:)

umarım basından eksik olmazlar bayaa şirinler

dostum amman nazar degmesin harika varliklar ya muhetesem seyler MASALLAH MASALLAH....

Maşallah ahh ulen ah bir bahçeli eve geçemedikki kangal alaq :)

şahane köpek şu kangal yaa , hemşeri zaten :)

benim de var bi kangalım, adını bulgar bir dostum KATYA'dan aldı. HECTOR diye bi K9'umda var ama KATYA'nın yeri bambaşka. beraber ağladığımızı biliyorum... ama yavruyken verdiğim geliştirme hapları yüzünden kısır oldu canım çok sıkıldı. neyse kardeş tosunun hakketten süpermiş, ALLAH esirgesin. Çok göz değiyo onlara dikkat et...

güzel it aslan kaplan yok yok dev devv

anam ne beter şeylermiş bunlar bööle..:) maşallah diyelim... benimde eğitimli alman kurdum (kont) wardı eskiden; 2 sene öncede kuzennen ikimizin dobermanı (cash) wardı zehirlediler şerefsizler, kıskandılar... dobermana doğum gününde pasta almıştık... şimdi bakacak yerim olsa hemen alacam..

bende rotweiller köpeklerimi gösterecektim ama flash diskim bozuldu resimler gitti :(

çok güzel köpeklerin var onlara benim yerime eğitim ver :)
özellikle kangallar insanlarla mükemmel bi iletişim halinde oluyolar çok değerli varlıklar !

Geri