Canlı Yayında Şok (ÇOK KOMİK)

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Canlı yayında erotik sayfa şoku

Mersin'de yerel televizyonda sabah haberlerini sunan spiker gazete okurken bir anda bilgisayar ekranına erotik fotoğrafların bulunduğu bir sayfa geldi...
Canlı yayında neye uğradığını şaşıran televizyoncu durumu kurtarmaya çalıştı. Ekrandaki görüntüler ve spikerin tepkisi söze gerek bırakmadı...

Videoyu İzlemek İçin
CANLI YAYIN ŞOKU

mesut sen ne diosun bu işe, wallahi bişe yok ben bi yerlere girip çıkmıorum,
öldüm yaa :durdurun

Allahın salagı vırus mırus bısı sacmaladı sapık:D:Dbunların kamera arkasını cok merak edıom wala butun set erotık fılm ızlıodur:D

Adam kendisi açıyor o sayfaları..Sonra virüs mirüs diyor =)

iller bankası da özelleştirilecek vee. arkadaşlar. bize. tamam. sakin. hı hı hı. sakin olun. şimdi. değişik virüsler gönderiyolar. aman ha. sakin. çıplak kadın resimleri. biz çok taktık ya o işe. sakin. helal helal. yönetimdeki, yayın odasındaki on arkadaşım birden zıpladı, aman çıplak kadınlar. mesut. vallahi benim bi suçum yok.

zuahaahahhahaaaa tam komedi ya koparttı beni muahahaha :D :D :D

hehe supermis, walla ben girmiyorum mesut babama soyleymeyin sakin walla :D

okan bayülgene malzeme çıktı bence =)))

hocam ya, ben senin başlığı görünce 'yahu bu verilmemiş miydi, Allah Allah' dedim içimden, senin ihbarı gördüm, bakmadım, sen buraya yazınca hatırladım bu başlığı açtığımı :D

cok manyak olmus .. mesut .. mesut ... o atamadinizmi lan :) ... adam sonra kendisi gülümsüyor ... tskler dostum ..

niye bizdeyken cıkmıyo adam kesin kendi acıyo :p :)

Geri