Caniyi bademle besliyor

l3adl3oy

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
CANİYİ BADEMLE BESLİYOR

Denetimi kesekağıdıyla deliyormuş...
Olayı, Mısır Çarşısı’nda işyeri olan bir dostumun telefonuyla öğrendim. Aysel Tuğluk, İmralı’ya gitmeden önce kendilerine uğrayıp, bebek katili Apo’ya götürmek üzere badem, ceviz içi, pestil ve kuru kayısı almış. Kutular denetimden zor geçiyor diye kesekağıdına paket yaptırmış... Veda ederken de “Liderimize hediye olarak götürüyorum” demiş...

Şemsi Sılkım’ın haberi
Caniye ‘ceviz-badem’ gitti
Daha önce lüks mağazalardan ‘markalı’ giyecekleri İmralı’ya taşıyan DTK Eşbaşkanı Aysel Tuğluk,
bu kez de Öcalan’a Mısır Çarşısı’ndan aldığı “badem, kuru kayısı, ceviz içi ve pestil” paketleri götürdü

*
Geçtiğimiz günlerde teröristbaşı Abdullah Öcalan’la görüşen Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Aysel Tuğluk, İmralı’ya yine eli boş gitmedi. Bebek katili Apo için Mısır Çarşısı’ndan aldığı badem, kuru kayısı, ceviz içi ve pestili İmralı’ya götürdü. Kenya’da yakalandıktan sonra getirildiği İmralı’da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Öcalan’la ikinci kez bir araya gelen Tuğluk, 27 Eylül’deki ilk görüşmeye de lüks mağazalardan satın aldığı “marka”lı giyecekler götürmüştü.

En çok sevdiği pestil
Mısır Çarşısı’nın en eski ve en bilinen kuruyemişçilerinden biri olan dükkanın yetkilisi, Tuğluk’la alışveriş sırasında yapılan diyaloğu şöyle anlattı: “Aysel Tuğluk, çarşamba sabahı işyerimize geldi, kendisine ikramda bulunduk, kuru kayısı ile ceviz içini çok beğendi ve dedi ki; ’Çok değerli, sevip saydığımız bir büyüğümüze ziyarete gidiyorum, bunlardan yarımşar kilo ve ayrıca badem ve çok sevdiği pestilden de aynı miktarda paket içinde vermenizi rica ediyorum’ dedi. Kendisine, ’Badem çok serttir, ziyaret edeceğiniz yaşlı ise dişlerine zarar verebilir’ uyarısında bulununca, bir süre düşündükten sonra, ’Evet, dişlerini bir süre önce tedavi ettirmişti ama, bademi çok sever, siz aynı miktarda verin, belki ikram edeceği kişiler vardır, çünkü dışarı çıkması mümkün değil” cevabını verdi. İstediklerini arzusu üzerine kesekağıdına ayrı ayrı yerleştirdik. Hatta kutulu ambalaj önerdik, ’Böylesi daha iyi olur, kutular denetimden zor geçiyor’ dedi.

Tedirginlik içindeydi
Tuğluk’un çarşıya tek başına geldiğini de ilave eden yetkili şöyle devam etti: “Bana veda ederken, ’Şimdi gidiyorum, inşallah bir aksilik olmaz, hele gazeteciler neredeyse çantamın içine girecek, ne götürdüğümü öğrenecekler’ diyerek tedirgin olduğunu belli etti. Israr etmeme rağmen nereye ve nereden gideceğini açıklamadı. Sadece kısa bir deniz gezisi yapacağını söyleyerek personelimizin de ellerini sıkarak ayrıldı. ’Apo’nun ziyaretine mi?’ diye sorduğumda ise tebessüm ederek el salladı ve geldiği gibi tek başına gitti.”

Şahin’den Türk ve Tuğluk’a yanıt
Aysel Tuğluk Öcalan’la görüşmek üzere İmralı’ya giderken TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de milletvekilliğinin iadesiyle ilgili başvurusuna yanıt verdi. Şahin, eski DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ve eski milletvekili Tuğluk’un talebi için, TBMM veya TBMM Başkanlığı’nın milletvekilliğinin iadesine ilişkin herhangi bir yetkisinin olmadığını belirtti.

Bebek katilini çıkarmanın yolunu arıyorlar
DTK Eşbaşkanı Aysel Tuğluk’un açıkladığı “diyalog bitti müzakere başladı” sözlerine siyasilerden sert tepki geldi. CHP Ordu Milletvekili Rahmi Güner, gelinen noktada Türkiye’nin kırmızı çizgilerinin kalmadığını, bundan sonra Türk milletinin ikinci kurtuluş mücadelesi vermesi gerektiğini vurguladı. Terörle yapılan görüşmeler sonunda gelinen noktanın çok ağır bir tabloyu yansıttığını belirten Güner şunları söyledi: “Artık Öcalan’ı nasıl çıkarırız formülünün arandığı bir noktaya gelindi. Ağır müebbete mahkum olan birinin cezasını müebbete çevirdiler. Bundan sonra Öcalan’ı çıkarmanın formülünü arıyorlar.”

Sözün bittiği yer
MHP Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil ise, Tuğluk’un açıklamalarından sonra söylenecek hiçbir şeyin olmadığını ifade ederek, “Sözün bittiği yer burası. Artık bundan sonra ne söyleyelim. Türk milleti artık gerçekleri görmeli” dedi. MHP Kastamonu milletvekili Mehmet Serdaroğlu da bundan sonra bu sözlerin terörle mücadeleyi azaltacağını, müzakereyi ise arttıracağını ifade etti. DSP’li Hasan Erçelebi ise tepkisini şöyle dile getirdi: “AKP iktidarının söyleyemediğini Tuğluk söyledi. Bundan sonraki süreçte TBMM’ye gelecek olan teklif ve yasa tasarılarıyla nelerin müzakere edildiğini göreceğiz.”

Canlı bombanın kimliği belirlendi
Taksim’de pazar günü meydana gelen patlamayı Vedat Acar isimli şahsın gerçekleştirdiği bildirildi. İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, eylemi gerçekleştiren kişinin Van Gürpınar nüfusuna kayıtlı 1986 doğumlu Vedat Acar isimli şahıs olduğu belirtildi. Açıklamada, Acar’ın 2004 yılında bölücü terör örgütüne katıldığının tespit edildiği ve olay ve şahsın irtibatlarına yönelik çalışmaların çok yönlü olarak devam ettiği kaydedildi. 7 yıl önce İstanbul’a taşınan 11 çocuklu ailenin 4. çocuğu olan Acar’ın, ağabeyi Hamdullah Acar dışındaki tüm aile bireylerinin, İstanbul’un Bağcılar semtindeki Evren Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenildi. Saldırganın yakınlarından 7 kişi gözaltına alındı.

Bahçelievler’de ev kiraladı
Vedat Acar’ın 3 hafta önce, ağabeyi S. Acar’ın kimliğini kullanarak Bahçelievler ilçesinde bir ev kiraladığı öğrenildi. Apartmanın alt katındaki kebapçı dükkanının çalışanları, Acar’ın bozuk bir Türkçesi olduğunu ve zaman zaman yiyecek sipariş verdiğini belirterek, “Cerrahpaşa Hastanesi’nde tedavi görüyorum. O nedenle daireyi kiraladım” dediğini ifade etti. Kebapçı dükkanı sahibi Osman Gülağacı, patlamadan bir gün önce Acar’ın lahmacun siparişi verdiğini ve pazar sabahı da evin anahtarını, “Cerrahpaşa’da işim olmadı. Anahtarı ev sahibine teslim edersiniz. Kiralamaktan vazgeçiyorum” diyerek dükkana bıraktığını kaydetti.

kaynak

Böyle birşey sadece bu ülkede olabilir....Bunu besleyerek ağzının içine bakarakmı bitecek Terör..
Yakaladıkları an gebertceklerdı bunu..
Bu ülkeyi yönetecek adam gibi adamlar lazım...

Geri