Caner ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube'ye götürüldü

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

İSTANBUL (İHA) - Çalıştığı televizyon kanalının patronunun korumaları tarafından dövülen Caner, dün katıldığı Fox TV ana haber bülteni sonrasında polis tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bir yarışma programında kameralar önünde Tülin isimli genç kızla yaşadığı aşkla şöhreti yakalayan Caner, çalıştığı televizyon kanalının patronunun korumaları tarafından dövüldü. Yaşadığı korkunç anı bu akşam Fox TV ana haber bültenine katılarak anlatan Caner, televizyon binasından ayrılmak üzereyken polisin ikazı ile bekletildi. Polis ekiplerince televizyon kanalından alınarak bir arabaya bindirilen Caner, kendisini dövenlerden şikayetçi olmak ve ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

çok pis dövdüler herifi ya...ama haklı gibi gözüküyo:D

saĞlam dayak yemıs ya .... 2 tarafada bişiler girsinde öle rahatlar ortalık canere girdi sıRa karŞı tarafta : ))

reklamm arkadaşlar reklam ürünü ön plana cıkarıolarr renklendirip

bende benim ismim geçince bi bakiim dedim :D benim adımda caner ya o yönden :D

Hepsi Reklam Bunların...

anlamıyorum artık bu piuyasa oyel bir hal atmış ki boşanmaları flörtleri reklam için kullanılıyorda adam kanserim diyor reklam cıkıyoırarkasaından dayak yiyor reklam cıkıyor garip pes dogrusu...

Geri