Canaydın'ın Hakan'a verdiği söz

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımda kalmak istediğini deklare eden Hakan Şükür ile yeni kontrat yapılmayacağını önceki gün okuyucularımıza duyurmuştuk. Ve Fanatik, yine bu konuyla ilgili müthiş bir gerçeği daha ortaya çıkardı... Buna göre, Seyrantepe’deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi bitmeden Kral’ın Galatasaray’dan ayrılması imkansız gibi görünüyor. Çünkü, Özhan Canaydın’ın, 37 yaşındaki futbolcuya verdiği çok özel bir söz var.

Başbakan’a bir rica

Sözün çıkış noktası şöyle: Bir süre önce Seyrantepe projesi tam anlamıyla çıkmaza giriyor... Tam bu sırada Özhan Canaydın’ın talebi üzerine Hakan Şükür devreye girip, Başbakan’ın karşısına çıkıyor ve düğüm haline gelen proje için bir ‘kolaylık’ istiyor. Şükür’ün bu ricasını kıramayan Başbakan, kurmaylarına tüm bürokratik işlemlerin yerine getirilmesi talimatını veriyor. Böylece ihaleler açılıyor, devlet erkanının geniş katılımıyla stadın temeli atılıyor.

Polat’ı da bağlıyor

Özhan Canaydın, Seyrantepe işinin halledilmesine bizzat katkıda bulunan Hakan Şükür’e, tüm bu gelişmelerin ardından şunları söylüyor: “Kim Başkan olursa olsun, Seyrantepe Stadı açılıncaya kadar Galatasaray’da kalacaksın. İster futbolcu olarak, ister başka bir yetkiyle. Bunun sözünü sana ben veriyorum...” Canaydın’ın verdiği bu söz, seçimde desteklediği Adnan Polat’ın elini kolunu bağlıyor. Polat’ın sezon sonu nasıl bir karar vereceği merak konusu.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=105512

böle salak bi haber yapılırmıı yauuu inanlar varmı acaba bu habereee adamlar seyrantepe yapılıooo dieee kan ağlıooo tabii ne yapacaklarını sasırdılar... hakan sükürü bile bu isin icine soktularrrrrrrrr.. yönetimde ısın celebi gibi bi eski bakan varken hakan süküre mi düstü yanii bu göreevvvv bu kadar sacma bi haber olamass yaaaa .. cok güldüm gercekten coookkkkk :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

ßa$bakanLa yakın iLi$kisi oLmasına $a$madım =)
Ancak koLpa bi haßer ßence :)

Geri