CamFroq 3.80 + Patch !

CrasheR

New member
Reaction score
0
Eyvallah Ellerine saglık

Edit: Setup Calısmiyo..... bi bakarsan

BAkiyorum sonucu solerim saol Gene :)

bundada bisey var ama heralde benim pc den ben bi yeniden baslatayim :) :vur:vur:vur:vur:vur:vur

ben çalıştıramadım ? arkadaslar
yardımcı olumusunuz?

çünkü sen başka bir versiyon (muhtemelen daha yeni bir versiyon olan 3.81) yüklemişsindir. 3.81 için yama çıktımı arkadaşlar ?

pack dediniz nedir? ben zaten girebiliyorum.. proo gibi biseyi nedir yani neye yama lazımki ?

milyonda1' Alıntı:
pack dediniz nedir? ben zaten girebiliyorum.. proo gibi biseyi nedir yani neye yama lazımki ?

patch nin ne olduğundan ziyade neye yaradığını bilmeniz sanırım daha doğru olur.

patch ile birnevi program cracklarniyor.
Daha önce kodları kırılmış exe ile değiştiriliyor ..

Pro professional anlamaında kullanılmış .farkı sizin free sürümde bulunan bazı özelliklere yeni işlevsellikler kazandırıyorlar .
Bunuda ücret altında yayınlıyorlar.

Şayet denemedim . Eğer çalışıyor ise CrasheR Bu ücret talep edilen sürümü size üçretsiz sunuyor...

pack nedemek ? yama neyin yaması açıklama yaprmısınız arkadaslar ?

bu patchle eger camfrog pro user oluyorsak ne ala daha önce yıne calısan bı patchle denemıstım chat odalarında yıne camfrog pro user olun uyarısı verıyordu

patch basarılı 3.80 kurulu ancak odalarda 2.camı acamıyorum yani ilk basta 2.cam penceresi acılıp daha sonra tekrart kapanıyor pro olarak görünüyor sebebini bilen arkadas var mı ?

herşeyden önem lisi nik kalın oluyormu pro gerci ben codeli giriyom ama oluyorsa iyi olur deneyenvarmı nik kalınmı?

RadaR' Alıntı:
herşeyden önem lisi nik kalın oluyormu pro gerci ben codeli giriyom ama oluyorsa iyi olur deneyenvarmı nik kalınmı?

Hayır Arkadashım Nick KaLın OLmaz O Ayrı ßi Mewzu Pro Code ParaLıdır Suana Kadar ßeLesh Pro Code weren qormedim :) Patch Yaptıqında Camera ßoyutunu AyarLayabiLirsin , Cameraya Yazı YazabiLirsin, W.s NickLe 1 aLakası yoktur Sadece Proqrama Patch uyquLanır Nick'e DeiL ;)

Camfrog Hakkında Herşey Bu Başlık Altında!!!

Camfrog Nedir?

Camfrog Video Chat:

Camfrog Video Chat arkadaşlarınızla görüntülü olarak chat yapmanızı sağlayan bir program. Program bir messenger gibi çalışıyor ve birden fazla kullanıcının aynı anda görüntülü olarak sohbet etmesine de imkan sağlıyor. Girerken kullanıcı adı ve şifrenizi girerek sisteme giriş yapıyorsunuz.

Camfrog Video Server:

Camfrog Video Chat programını kullanarak görüntülü chatler odalarda yapılmaktadır. Bu Odaların açılmasını sisteme bağlanmasını Camfrog Video Server Programı ile yapılmaktadır .Free versiyon sınırlı olup Full versiyonu ücretlidir . Video server programları Datacenter lardaki server makinalarda kullanmak odaların sürekli açık olması ve yoğun lag oluşmasını engellediği için tercih edilmelidir.İsteğe bağlı olarak server kiralamanın yanında sadece oda
kiralamasıda yapılabilir.

Camfrog 3.72 Crack

İndir

Camfrog 3.72 Pro için Serial

59D8-0000-28115D76FC7CE2EC23E8B13378673F9E
6D0D-0000-035953219D7ABEAE3FD9E078B97D6B3D
4A3B-0000-22F05997F4C44EFF256F62A765DA1C56
37CE-0000-BA5D2983F481D6EC6E206D4C57E76B75

Camfrogdan Görüntüler !!!

i12722_1.JPG
i12725_3.JPG

i12723_2.JPG