Cambridge Toefl IBT CD-ROM

çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın

.mdf dosyasını deamon tool ile acamadım acaba nasıl yapıldıgını soyleyebilirmisin. aynı adlı .mds dosyasıda olması gerekmiomuydu bunun.

emeğine sağlık kardeş

dosyada problem var catkiller.isobuster ile tamirine çalıştım ama hala açılmadı.bir bakarsan sevinirim çünkü bende kaynaktan yararlanmak isterim.emeğine saygı ve teşekkürler.

carck lazım arkadaşım programı kuruom ama açılmıyor uygun cdyi yerleştirin diyor yardımcı olursan sevınırım

arkadaşım indirdim açamıyorum nasıl açacaz yardımcı olur musun...

arkadaslar ben yaptigimi soluorum ilk basta deamon tools u kuruorsunuz bilgisyara sora deamon toolsdan .mds yada .mdf dosyasini bulup sanal cd room da acilio dosya soradan kuruorsnuz cambridge in setup ini. ondan sorada acilio program. hade kolay gelsin

arkadaslar winzip icin sifre gerekliymis. sifre nedir yardimci olursaniz cok sevinirim.
COK ACİL

arkadaslar ben yaptigimi soluorum ilk basta deamon tools u kuruorsunuz bilgisyara sora deamon toolsdan .mds yada .mdf dosyasini bulup sanal cd room da acilio dosya soradan kuruorsnuz cambridge in setup ini. ondan sorada acilio program. hade kolay gelsin

Deamon tools o dosyayı tanımıo, iso dosyaları açılıo ancak.. bu dosyanın üstüne tıklayınca sanal cdromda bi hareket oluyor ama hata verio :(

arkadaşlar. aynı sorun bende de vardı. orjinal cd yi takın uyarısı geliyordu habire. ben de eski oyun tecrübelerime dayanarak starforce nightmare i indirdim ve pc' nin fiziksel cd rom' unu iptal ederek bu sorunu çözdüm. adım adım anlatıyorum:
1. daemon tools' tan her ihtimale karşı bütün emulations' ları açıyoruz (simgeye sağ klik; emulation; all options ON)
2. starforce nightmare' i indiriyoruz (http://gamedata.box.sk/leech.php?id=extra&f=sfn.rar)
3. bu programı açıp "disable cd" yapıyoruz ve fiziksel cd rom artık bilgisayarımda gözükmüyor. bazı yerlerde "disable cd" "disable node" ve cd rom' un bağlı olduğu yol'u (primary yada secondary) da disable edin diyorlar ama ben sadece disable cd yaptım oldu. işiniz bittikten sonra "enable CD" diyerek CD-romunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
4. daemon' dan .mds uzantılı dosyayı mount ediyoruz ve işlem tamam.

iyi forumlar

Arkadaşlar, CD kuruluyor, fakat açılırken orjinal CD yi istiyor. Crack bulabilecek olan veyahut bir çözüm önerisi olan var mı? (Deamon Tools' un oluşturduğu sanal sürücüdeki .exe dosyasından çalıştırmak da bir işe yaramıyor.)

Geri