Call Of Duty Modern Warfare yüklemesini ilen Varmı?

hocam aynı sayfada aynı konu var istersen bi onu okurmusun?

Dostum Sen Orda Çok Kısa bilgi vermişsin.Dediğin gibi DeğiL

o zaman sana yardımcı olabilmem için cd içerisindeki dosyaların resmini koyarsan tam olarak çözüm söyleyebilirim. bende yükledim ve kısacası orda söylediğim gibi yükledim. resim yükleyebilirmisin yada içindeki dosyaların isimlerini ve uzantılarını yazabilirimisin? :goz:

Kardeş 2 dvd deki dosyalarıda bi klasörde birleştir sonra eğer dosyalar rip li yani sıkıştırılmışsa part 1 den açmaya başla key falan sorarsa umarım biliyodursun :) sonra dosyanın riplerini açtıktan sonra aynı dizinde bi tane iso dosyası oluşacak bunu da virtual drive yada alcohol 120 % gibi iso dosyası destekleyen bi programla sana sürücüye tak ve ordan kuruluma başla ..

halan daha çok farklı bi sorunum war diyosan resimlerle bizi aydınlat bizde seni aydınlatalım ...

resim nasıl ekleniyor kardesler söyleyin koyayım.

Kardeşim Ben bu islerde acemiyim Main falan nedir.

Yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bİrİlerİ LÜtfen BİrŞey Yazsin.....

Arkadaşım sırf senin için gittim indirdim call of 4 ü ama dosya içerikleri tamamen farklı. senin cd içinde biraz araştırma yaptım ama malesef bir sonuç yok bu akşam bidaha bakmaya çalışcam. bu arada sayende call of 4 üm oldu :goz:

Arkadaşım sırf senin için gittim indirdim call of 4 ü ama dosya içerikleri tamamen farklı. senin cd içinde biraz araştırma yaptım ama malesef bir sonuç yok bu akşam bidaha bakmaya çalışcam. bu arada sayende call of 4 üm oldu :goz:

asdsadsadsadsad

Ühs Yardimmm Oyun Elİmde Kaldi Neen

benim yöntem şu:dvdleri bi klasör yapıp içine salla mesela cod4 diye bir klasör oluştur onun içine 2 dvdyide kopyala ondan sonra setup olacak onun içinde ona tıkla oyun yüklenir bide yüklemeden önce oyunun şifresini bi yere not et o da 2.dvd crack klasöründe yer alır ben kurdum bu yöntemle bilmem faydası oldu mu?

yardımlarınızı beklerim

Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geri