calderon:c.ronaldo bernabeu 'da

anakinrick

1.618
Reaction score
0
Real Madrid başkanı Ramón Calderón, uzun süredir peşinde oldukları Cristiano Ronaldo konusunda anlaşmaya vardıklarını ima etti ve "İki hafta içerisinde Santiago Bernabeu'da olacak." dedi.

24ffok7.jpg

Real Madrid'in yaz ayındaki son yönetim kurulu toplantısı dün Santiano Bernabeu Stadyumu'nda yapıldı. Calderón'un yönetim kurulu üyeleri başkanın transferler konusundaki özellikle Cristiano Ronaldo e Rafael van der Vaart hakkındaki konuşmalarını merak ediyordu. Calderon konuşmasına gelecek yıl ki betçesi 400 milyon olarak belirlendiğini söyleyerek başladı. Yönetim bu kararı ayakta alkışladı. Cristiano Ronaldo hakkındaki yorumlara sıra gelince de Calderon, "Rahat olun. Şu anda size söyleyemem. Ancak bundan emin olabilirsiniz ki 10 veya 15 gün içerisinde gelecek." dedi.

Calderon konuşmasının devamında ise gündemdeki bir diğer isim Rafael van der Vaart'ın da transfer edileceğini söyledi.

Calderon ayrıca Julio Baptista ve Roberto Soldado'nun satılacağını, bu futbolculardan elde edilecek gelirin bir bölümünün de Ronaldo'nun bonservisinin ödenmesinde yardımcı olacağını kaydetti.

Bacağından ameliyat olmasına rağmen Ronaldo'ya olan ilgisi değişmeyen Real Madrid'in Portekizli oyuncunun bonservisi için Manchester United'a 85 milyon euro ödeyeceği iddia ediliyor.

Geri