Cafeci üyeler için online oyun ürün satışı

Game Trader

New member
Reaction score
0
Alattaki metinde yazdığım yapmayı düşündüğümüz uygulamaya geçmeden önce fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum olumlu bulup bulmadığınızı açıkca bizle paylaşırsanız memnun olurum

Bu projeye başlamak istememizin nedeni nedir ?

Git gide gelişmekte olan online oyun pazarı Tüm dünyada olduğu gibi Türkiyedede oyunun içeriğine göre bir çok yan sektör oluşturmaktadır
Buna paralel olarak bu ürünlerin satışını yapan firmalar oluşmaktadır dünyadaki uygulamalarına göre ülkemizde online alışverişin çok aşalarda olması bu yan sektör ürünlerinin firmalardan daha çok internet işletmeleri tarafından piyasaya sunulmaktadır online satış yapan firmalarda toptancı durumunda kalmaktadır

istatisliklere göre 2010-2012 yılları arasında Türkiyedeki online oyunun pazarının 65% lere varan oranda büyümesi beklenmektedir

Günümüzde bir çok forum ve sitede online pazar alanları mevcuttur işte bu gerçegi göz önünde tutarak

Bu bölüm sadece forum üyelerine hizmet verecek ve bu aşamada kar amacı gütmeyecektir

Amaçlarımız.

1 : Cafe işletmeciliği yapan ve bu ürünleri satan üyelerimize piyasanın en uygun ürünlerini sunarak onlarında kazançlı çıkmasını sağlamak için
2 : Forumda bu piyasada çevresi olup yan gelir düşünen üyelerin kazanmasını sağlamak
3 : ilgi gördüğü taktirde uzun vadede gelişmekte olan bu sektore hazırlık olmak için

Online oyun ürünleri satış bölümü açmayı düşünüyoruz

ilk olarak geçici bir kısım açıp gelecek talepleri gözlemlemeyi ve gelen tepki ve isteklere göre bu bölümü oluşturup hizmete sokmayı düşünüyoruz
Bu bölüm sadece forum üyesi olan kullanıcılarımıza hitap edecek olup şuan için kar amacı güdmeyecektir kısaca toptancıdan direk olarak sizlere sunulmaya çalışılacaktır

Burdaki amacımız ufak miktarlarda tek tek alan üyelerimizi bir çatıda toplayıp bu ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak

Örnek olarak bu projemize destek veren bir firmaca bugün bazında metin2 yang için bize verilen fiyat listesi :

1'den 10. servere kadar 1 [M]yang : 0.44 Kuruş
11'den 27. servere kadar 1 [M]yang : 0.61 Kuruş
28 ve 29. server 1 [M]yang : 0. 20 Kuruş
30'dan 36. servere kadar 1 [M]yang : 0.74 Kuruş
37. server 1 [M]yang : 0.90 Kuruş

Game Trader çok uzun zamandır bu piyasanın içinde olan ve şuan verdiği fiyatlarla bu piyasada nekadar iyi olduğunu kanıtlayan bir dostumdur. Bu konsept ile ilgili ileriye dönük hackhell'da farklı bölümler açılıp bu hizmet dahada profesyonel sunulmaya başlanıcaktır.

Konu Hackhell ile baglantılı oldugundan duyurular bolumune taşındı ve sabitlendi.

pazar alanları konusunda forumumuzda diğer popüler online oyunların eksikliği var fakat oyun parası satımı konusuna pek sıcak bakmıyorum ki online oyunların kuyusunu kazan faktörlerden birisi de oyun içi para satışıdır (gb,ejder parası,yang,M) tamam çok kazanclı 1 pazar alanına sahip fakat oyunların artık oyunlukdan cıkıp resmen para tuzağı haline gelmesine ve oyunun sonuna neden oluyor ( bknz. knıght online ; oyunun son halini az çok biliyorsunuzdur gelmiş geçmiş en popüler mmorpg olmasına rağmen suanki içler acısı durumunu oyun içi para satışının abartının da abartılmasından kaynaklandığı kanısındayım işin içine reel para girdimi edit item ve karakter satışları da patlama yapıyor ) bu yüzden oyun içi para satışına sıcak bakmıyorum ben...yine de forum için iyi olacaksa her zaman desteklerim...

pazar alanları konusunda forumumuzda diğer popüler online oyunların eksikliği var fakat oyun parası satımı konusuna pek sıcak bakmıyorum ki online oyunların kuyusunu kazan faktörlerden birisi de oyun içi para satışıdır (gb,ejder parası,yang,M) tamam çok kazanclı 1 pazar alanına sahip fakat oyunların artık oyunlukdan cıkıp resmen para tuzağı haline gelmesine ve oyunun sonuna neden oluyor ( bknz. knıght online ; oyunun son halini az çok biliyorsunuzdur gelmiş geçmiş en popüler mmorpg olmasına rağmen suanki içler acısı durumunu oyun içi para satışının abartının da abartılmasından kaynaklandığı kanısındayım işin içine reel para girdimi edit item ve karakter satışları da patlama yapıyor ) bu yüzden oyun içi para satışına sıcak bakmıyorum ben...yine de forum için iyi olacaksa her zaman desteklerim...

Bu inkar edilmez bir gerçek ama bu sektörlerin varlığıda bir gerçek ve bu sektor oyunlarca desteklenmekte
Knight onlinenin tüm bayileri gb ve koxp satar istese bayiliklerini iptal eder ama etmiyor
Sikkroad onlinenin isim hakkını elinde tutan turk firması silk gold satar metin 2 nin ana bayileri yang satar
k2 : oyunda dupe çıktı normal playerlerin anında parasını sildi ama satışa göz yumar normal playerlerin parasının silinmesi bayilerinin işine gelir
metin 2 : bir donem gb satıcıları ile anlaşamadığı için oyun içindeki, buğu belli süre açık bıraktı anlaşma sonucu oyunda tüm parayı sildi
silkroad online : oyunda pek açık yakalama şansınız olmasada ana bayisi tarafından piyasaya siro gold sürülür
Bu satışlardan dolaylı olarak bu firmalar gelir sağlar zaten oyunda oyun parası olmadan gelişmek imkansız
Bizim Düşüncemizde hep belli kısımın elinde oldu bu satış artık yan gelir yapmak isteyende daha pahalıya alan ufak çaplı cafe işletmeleride kazansın var olanı inkar edemeyiz .

Biz bu real para ile yang,gb işinede girmemiz lazım hh olarak cünkü en büyük eksiklik bu.
Üstte arkadaşların dediği gibi Bu sektör oluştu.Bizde ceşitlilik ve bolluk bakımından hiç yokuz burda ...

Tuva serverinde 71 lvl çarım banlanmasa idi alırdım ama malesef ...

evet bu onnline da çok iş var milyonlarca Türk bu oyunları oynuyor veoyuna reel para yatırıyor oyun yelpazesi çok geniş..örneğin mmorpg oyunlarda oyun parası satışının yarı sıra frp onnline oyunlarda ( warrock-combat arms vb. ) premium vs. satışları yapılabilir.

Bu isteyen oyun kurucuları sevgili alican bakarsan gerekli ejder parası ws.gibi şeyler sitelerinde kendi bazlarında zaten satıyolar.O yüzden mükemmel bişi düşünülmüş.

ben 2. BÖLÜM YANİ TRAMOLA DA almak isterim bana hangi banka oldugunu ya kontör ile oluyorsa söyleyin ona göre hazırlarım

Geri