C sürücüme ulaşamıyorum, Çok Acil Yardım..

sondamla

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarıma jeoofa.A adlı virüs bulaştı ve c den d ye sıçradı. C yi kurtardım derken D de nevar ne yok gitti. D yi biçimlendirdim bu sefer C gitti. Sonuç olarak işletim sistemim çöktü. D ye windows kurdum ve aynı zaman cd den open suse ile c deki dosyalarımı görmeyi başardım. Ancak ntfs olduğu için problemli. Acil yardımlarınızı bekliyorum c sürücünde masaüsütünde kayıtlı olan klasörlerime nasıl ulaşabilirm, ?

önce bi virüs taraması yap bu kadar çabuk yayıldığına göre biosa bulaşmış olabilir aradığın dosyalara ve c ye windows gezginiylede bi bak eğer yine gözükmüyorsa file recover diye bi program var onunla silinen verilere ulaşabilirsin tabii üstüne veri yazmadıysan c yi göremediğine göre hd.birleşmiş olabilir f-disk yapman lazım

önce bir antivirüs ile c yi tarattır virüs varsa sil daha sonra nero kur neroyu aç demiştin ya c deki dosyalarımı görüyorum hepsini seç neroya sürükle yazdır sonra res at windows cd sini tak c ve dyi sil tekrar oluştur sanra hızlı biçimlendirme olmayacak şekilde biçimlendirim c ye windowsunu kurabilirsin windows kurtuktan sonra d sürücüsünün üzerine gelip sağ tıkla ve onuda hızlı olmayacak bir şekilde biçimlendir..

masaüstündeki dosyaları nasıl görürüm diye sormuşsun c deki dosyaları nasıl görüyorsan orada Documents and Settings klasörünün içinde eski kullanıcı adına dair bir klasör vardır onun içindeki desktop klasörünün içinden ulaşabilirsin.. umarım faydalı olacaktır..:goz:

Geri