c/p

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
bazı sitelerde , forumlarda vs. copy paste ye izin vermiyolar burada neden değil olması lazım çoğu kişi burdan bilgi hırsızlığı yapıyo yeni bbullettin le bu gelecekmi ajaba?

inşallah öle bişey gelir...

Bilmiyorum bence bu yolla bilgi hırsızlığının önüne geçemeyiz sonunda her bilgi paylaşılarak buraya geliyo,
unutmayalımki bulduğumuz kadar başka sitelerden aldığımız bilgileri de buradan paylaşıyoruz,
ayrıca net ortamında bulduğumuz herhangi bişeyin telif haklarını da alamıyoruz sonuçta alıntıdır diye yazılması bile yetio,
Bence o kadar gerekli bişey değil.

c/p olduğunu düşündüğün paylaşımlarla ilgilenme sende ;)

ben bu konuda bir önerimde bulunmuştum senin dediginde dogru aslında ikimizin öneriside aynı kapıya çıkıyor saten biz önerimizi söledik uygulama sizlere kalmış bir şey

Fletch yine sölüor ya :) paşam her soruya böle cvp lar vermen beni bitiror ya :9

zaten böyle birşey oldu forumda,

yani c/p yasaklandı kısa bi süreliğine deneme olarak,

ama seriall vs. gibi şeyler yüzünden kaldırıldı çünkü tek tek kodları yazmak işkence..

dostum c/p , c/p yapmayın diyorsunda sen hiç yapmadın mı ?
diyelim geyiğe bir konu acıcaksın ve konusu resim olucak tmm mı ?
resimleri kendin mi cekiceksin ...

Heee bu c/pyi iice abartanlar war eleman bana rep verin filan diyo (o ayrı konu) :)

dark kardeşim doğru söleden madem C/p yapıyon unu değiştir yahuu :)

C/P burdan olman diyosanız resim veriyosanız üzerine hackhell.com yazın
dosya ise şifresini hackhell.com yapın :)
böle ce C/P yapnaların şansı azalsın :D

hellboy sonuna kadar arkandayım :)
konu olarak :)

aslında yazılar saklanmalı yani kopyalama seçeneği iptal edilmeli resimleride öle yapalım kimse bişi alamasın anca printle idare eder........:)

Geri