Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yha arkadaşlar benim C sürücüsü doldu , bnde bakim yer kaplayan ne diye araştırdım dosyaları windows 15gb kapladığını gördüm :vur acaba noralimi böyle yoksa silmem gereken bişi vs mi var ?
başlattan çalıştır seçeneğini seç oraya "%temp% yaz gelen tüm dosyarı sil (bazıları silinmez çünkü bilgisayar tarafından kullanılıyordur) sadice bir teşekkür yeter
walla benim windows 1.5 GB temizliyorum sürekli seninki anormalinde anormali. system 32'nin 16 GB olması bana göre virüslü falan dosyalardan kaynaklanıyordur. Eğer uzun süredir format atmıyorsanda şişer ama o kadar olmaz. Keşke yardımcı olabilsem...
yha abi ben olayı anladım system32 16 gb gözüküyo dosyadan büyüklüğüne baktığımda fakat içine girdiğimde ctrl+a yapıp büyüklüğe baktığımda 600mb filan çıkıyor:S
yha pls yardım edin 256mb ram gibi çalışıyo pc :S:S:vur
yha abi ben olayı anladım system32 16 gb gözüküyo dosyadan büyüklüğüne baktığımda fakat içine girdiğimde ctrl+a yapıp büyüklüğe baktığımda 600mb filan çıkıyor:S
yha pls yardım edin 256mb ram gibi çalışıyo pc :S:S:vur