C dili yardım

terapi78

New member
Reaction score
0
c programlama dilinden anlayan arkadaşlar yardımınızı istiyorum.
ün,versiteden bi ödev verildi,küçük bi program yapmam istendi.c den anlayan arkadaşlar varsa lütfen yazsın buraya.
ödevin ne oldunu daha sonra sölicem.

bence önce yardım edelim sonra düşünürüz

konu nedir baba onu söyle önce:) yardım edilir sıkıntısı olmaz ama ne gerektiğini bilmeden yardım ederim demek zaman kaybına yol açabilir:) ben programlarım ama ne programlanıcağına bağlı asal sayı sayanda program msn de program:))

20 ӧgrencilikbirsinifa ait ӧgrenci bilgilerini klavyeden okuyup aṣagida verilen menulerde listelenen gӧrevleri yerine getiren bir program yaziniz?(Kapasite 20 ӧgrenci olacak ancak istedigimiz sayida ӧgrenci eklememize izinverecek)
Girilecekӧgrencibigileri:
Ӧgrenci no: intӧgrenciNo[20]
Ӧgrenci ad: char *ӦgrenciAd[20], veyachar ӧgrenciAD[20][7]
Soyad: char *ӦgrenciSoyad[20], veyachar ӧgrenciSOYAD[20][7]
Vize1:int[20]
Vize2:int[20]
Final:double[20]

Uploaded with ImageShack.us

1. Tum menulerin ve gӧrevlerin(her birisi) fonksiyonlarla yapilacaktir.
2. Menu1de Ӧgrenci ekle secenegi secildiginde Menu2aktif hale gelecekve very girisleribupenceredenyapilacaktir. sinifista istikleri secildiginde ise Menu3 de yeralangӧrevleriyerinegetirecektir.

dostum inan çok basit ben sana en zor olan yerini yazdım şuan biraz meşgulum acil olduğu için bi kaç bişi yazdım akşama da yazarım inşyalnız bunları nereye kaydedicez
struct ogrenci{intӧgrenciNo[20]
char *ӦgrenciAd[20]
char *ӦgrenciSoyad[20];
int vize1[20];
int vize2[20];
double final[20];

};
ogrenci ogr;
int main()
{
printf("eklemek için1\n");
printf("silmek için 2\n);// gibi uzat menuyu
int k;
scanf("%d",&k);
if(k==1)
ekleme_menusu();// gibi yap
}

void ekleme_menusu(void)
{
//nereye eklicez bir diziye mi not defterine mi ??
}
//fonksiyonları da bu tarz da yapabilirsn kolay gelsin

kardeşim nası nereye kaydetcez?kodları bana buradan komple yazarsan sevinirim ben devc de bunu derlicem exe olarak çalışcak ok... yardımın için çok teşekkür ederim, ödevşn teslimine bi kaç gün varda..

ne demek istediğini şimdi anladım :) bir diziye ekleme yapalım biz hangisi daha nuygun olur program kullanımında?

Geri