Cıx cıx cıx HaDİ BakaLım BiRkac TaNede BenDen Saa :)

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
3000 doLar

Adam New York'ta lüks bir randevu evinin kapısını çalar, - Merhaba, Samantha ile görüşmek istiyorum.
- Bir dakika efendim.

Adamı içeri alırlar. Bir süre sonra çok güzel bir kadın merdivenlerden iner
- Beni aramışsınız.
- Evet. Geceyi seninle geçirmek istiyorum.
- Tamam ama benim tarifem biraz pahalıdır. Geceliği bin dolar.
- Parası önemli değil. Geceyi seninle geçirmek istiyorum.

Beraberce yukarı çıkarlar. Geceyi birlikte geçirirler. Ertesi gün adam yine randevu evine gelir.
- Samantha ile görüşmek istiyorum.
- Beyefendi başka kızlarımız'da var.
- Umurumda değil, Samantha ile görüşeceğim.

Samantha gelir;
- Yine'mi sen!.
- Evet. Geceyi seninle geçirmek istiyorum.
- Yalnız fiyatımı hatırlıyorsun değil'mi? Bin dolar.
- Hiç önemli değil. Ben geceyi seninle geçireceğim.

Birlikte yukarı çıkarlar, o geceyi de beraber geçirirler.
Ertesi gün, aynı adam, aynı randevu evi;
- Merhaba, Samantha ile görüşmek istiyorum.

Samantha aşağı iner;
- Yine'mi! Bak, devamlı müşterilere indirim falan yapmıyorum. Fiyatım aynı, bin dolar.
- Önemli değil. Geceyi seninle geçirmek istiyorum.

Yine yukarı çıkarlar. İşlerini bitirdikten sonra;
- Benden bu kadar hoşlanman çok güzel ama anlayamıyorum.

Üç gece üstüste bana bin dolar ödedin. Nerelisin sen?.
- Annecy.
- Annecy'mi? Benim kızkardeşim'de Annecy'de yaşıyor.
- Biliyorum, sana getirmem için bana üç bin dolar verdi...

HASTANE

Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar
Hayrola hemşerim neden ağlıyorsun.
Adam:
Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler der. Bu sefer temel daha şiddetli ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlamayan adam Temel e sorar
Hayırdır hemşerim sen neden ağlamaya başladın Temel cevaplar
BEnde idrar tahlili yaptırmaya geldim

POLİTİKA

Bir gün çocuk eve gelir ve babasına
- Bize politika nedir diye ödev veriler, der. Baba yanıt verir:
- Bak oğlum ben kapitalizm, hizmetçimiz işçi sınıfı, annen devlet, sen halk, kardeşin ise gelecek.
Gece oluyor ve kardeşi ağlıyor. Bakıyor ki kardeşi altına doldurmuş. Babasının odasına gidiyor babası hizmetçiyle yatıyor, annesinin odasına gidiyor ve annesi uyuyor. Çocuk gidip yatıyor sabah kalkıyor ve babasına diyor ki; baba ben politikanın ne olduğunu öğrendim. Kapitalizm işçi sınıfını kullanıyor, devlet uyuyor, halk kimsenin umrunda değil ve gelecek bok içinde...

CEHENNEM SEÇİMİ

Dört samimi arkadaş aynı arabada yolculuk ederken trafik kazasında ölürler. Azrail "Türk cehennemine mi yoksa avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?" diye sorar. Azrail’e "Fark nedir?" diye sorarlar. Azrail "Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe Türk cehenneminde ise her gün bir kova tezek yersiniz" der. Üç tanesi "biz Türk doğduk, Türk ölürüz" der. Bir tanesi ise uyanıklık edip Avrupa cehennemini seçer. Ve aradan epey zaman geçer Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe tezek yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyarete gider. Arkadaşları şen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar: "Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova tezek yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?". Arkadaşları bu soruya cevap verirler :
- Oğlum burası Türk cehennemi, bir gün tezek olur kova olmaz bir gün kova olur tezek olmaz. Anlayacağın 3 aydır bir b.. yediğimiz yok!

BAĞIMLI TAVŞAN

Bir tavsan ormanda koşarken , esrar saran bir zürafa görür. Ona :
- Dostum Zürafa , içme bunu, sağlığına zararlı , koşalım form tutalım, der ve başlar bunlar koşmaya...
Biraz sonra kokain çekmeye hazırlanan bir fil görürler ve “fil arkadaşım, kokaini bırak, gel bizimle koş beraber form tutalım.” diyerek ikna eder.
Biraz koştuktan sonra kendine eroin enjekte etmeye hazırlanan aslanı görürler.
- Sevgili aslan kardeş, batırma kendine bunu , gel bizimle koş , sana da iyi gelir, der ve aslan yaklaşır tavsana ve yumruğunu indirir tavşanın suratına..
Diğerleri şaşkın :
- Niye yaptın bunu, o iyiliğimizi istiyordu.
Aslan cevap verir :
- Bu salak her extacy aldığında ormanda deli gibi koşturuyor bizi..

Geri