Cİn CaĞirma

medyum

New member
Reaction score
0
Dost,larim Merhaba GÜzel İnsanlar .yİne Konum Cİn,ve Bu Konuda Devamli Sİz,lerİ Aydinlatmaya Calisiyorum Bİr Kac GÜn Önce Bana 5 Kiz Ögrencİ Geldİ Ve Yardim İstedİler Evlerİnde Fİncanla Cİn ÇaĞirmislar Ve Kurandan Ayetlerİ Ters OkumuŞlar Ve Cİn GelmİŞ Gelmesİne GelmİŞte GÖndermeye GÖnderememİŞler İÇlerİnden İkİ Tanesİnİ Gecelerİ Rahatsis EdİyormuŞ Hata YattiĞi Odada O İkİsİne GÖzÜkÜyormuŞ Bİr Kac Kez CiĞlik CiĞliga BaĞir,miŞ Babasi Annesİ Odaya Kosmus GelmİŞler Cİn Kaybolup GİdİyormuŞ Anne Ve Babaya BİrŞey SÖylİyemİyorlar Hatta Bİr Kizin Bİrİndede Hafİf Carpilma Yamulma BaslamiŞ El Ve YÜzÜnde Tabİ İlerlİyen Zamanda Dahada Yamulucak Gecelerİ Uyumak Ne MÜmkÜn Tabİ Bu BaslanĞic Zaman Gectİkce Cİn Onlari Esİr Alip Cok Seylerİnİ Kaybetmelerİne Sebeb Olacakti. Hem De Dİnden Ciktilar Kuran,ni Ters Okumakla Bu Tİp CaĞirmalara Cok KÖtÜ Olan Cİnler Gelİr.. Bİr Kez Daha SÖylİyorum ,kendİnİze Yazik Edersİnİz Bu Tİp Olaylara KalkiŞmayin TeŞekkÜr Ederİm Bana Vakİt AyirdiĞiniz İÇİn Saygilar......

tavsiyelerin için teşk. ama ben böyle şeylere inanmam tamamen saçmalıktır

ne başına böyle bir iş gelen insan gördüm nede ben cin çağırırım söyle böyle diyen insanlar iddalarını ispat edebildiler

korkuya taşındı ..

cınlerle ılgılı aydınlanmaya pek ıhtıyacım yok ımanım tam!!!nas suresını okumam yeterlıdır!!Allah bızım zaten yardımcımız..ayrıca ne tepkı verecgmı sasırdım..

Türk cinden korkmaz! Türk mitolojisinden alıntı yaparak bunun kanıtını sunacağım.

Cesteni Bey

Cesteni Bey (aslanların yürüyüşü ile yürüyüp) (Uçayan) sehrin arkasında durarak ileri geri dolaştı. Ondan sonra dört yol ağzına gelerek bu yolların arasıdan sayısız denecek kadar çok cinler gördü. Bu cinler insan etini yiyip kanini içiyor, barsaklarını vucutlarına dolandırıyorlardı. Yüzlerini korkunç hale getirip pek kuvvetli sesle haykırıyorlardı. Ellerinde de bayraklar vardı. Ateş gibi kızıl ve örgülü saçlarını omuzlarına bırakıyorlar, kapkara büyük dağlara benzeyen vücutlarını kaldırıp zehirli yılan gövdeleriyle yurüyorlardı.

Cesteni Bey bunları görünce yüreğini pek tuttu, bir kaplan gibi hiç korkup çekinmeden bu cinlerin arasina girdi. O zaman cinler Cesteni Bey'i görüp etrafına toplanarak: ( Hey, kimsin sen? Nasil oldu da kendi kendine bizim üstlü altlı dağ gibi dişlerimize lokma olmaya geldin) dediler.

Cesteni Bey bu sözü işittiği halde yureğini pek tutup hiç korkmadan cinlere şöyle dedi:

(Hey cinler, çabuk söyleyin bana, benim şehrimdeki insanları nasıl öldürüyorsunuz. Sizlere bu şehre girme iznini kim verdi? Benim şu keskin kılıcıma bakın, bununla gövedelerinizi keserek parça parça edip bırakırım. Şehrimizde milletin başına gelen bunca felaket haberi dururken hala dayanılacak değildir.)

Cesteni Bey'in bu sözünü duyduktan sonra, cinler öfkelenip karma karışık oldular. Öd koparip kendilerince bir türkü söyleyerek yumruklarını sıktılar. Kolkola girerek, dirseklerini tutuyor, ateş renkli kızıl saçlarını arkalarına salıverip alev gibi bayraklarıyla, gürz ve tokmakları ellerinde, Cesteni Bey'i mızraklayip, vurmaya çalısıyorlardı.

Birbirleriyle şöyle söyleştiler: (Daha ne bekliyorsunuz? Çabuk bunu mızraklayıp keselim, vücudunu parcalayıp öteki dünyaya gönderelim.)

Bunun üzerine Cesteni Bey var kuvvetiyle atlayarak (Urumki) adlı cini tepesindeki saçlarından yukarı çekip tuttu. Kılıcını yukarı kaldırıp , başını kesmek üzere vurdu. Böylece cinler Cesteni Bey'in gücünü, kuvvetini ve şanını görerek çok korkarak kaçtılar.

Geri