Cüce Mağarası'nın Sırrı

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

b5np6t.jpg

Cüce Mağarası'nın sırrı

Bölgede yaşayan yerli halkın, mağarayla ilgili ilginç iddiaları üzerine "Cüce Mağarası" incelenmeye alındı.

ms0s9d.jpg

"Cüce Mağarası"

Brezilya'daki ormanların derinliklerinde yaşayan Bororos ve Savantes yerli kabilelerin, bölgede bilinen en eski mağarayla ilgili anlattıkları bilim adamlarını harekete geçirdi.

2ez0kdz.jpg

Bölgede artık "şehir efsanesi" haline gelmiş iddiaların ayyuka çıkması üzerine bir grup uzman, mağarayı incelemeye aldı. Aralarında arkeolog, etnolog ve tarihçilerin de bulunduğu uzman grubu, incelemelerin ilk bir haftasının sonunda ilginç bazı izler bulduklarını açıkladılar. Bunların arasında mumyalaşmış, farklı bir tür yarasa ve garip ayak izleri de yer alıyor.

2rxi53c.jpg

Bölge halkı ise mağarada çok eski zamanlardan beri, boyları 1.2 metre civarında, yani çok kısa boyları olan, insanı andıran ancak kocaman kafaları, el ve ayaklarında 3, 4 veya 5 parmakları olan uzay araçlarıyla mağaraya gelip giden varlıklardan söz ediyor.

Uzmanların araştırmalarının sonucunu merakla bekleyen halk, rahat uyuyabilmek için, birçoklarının bu mağarada kendi gözleriyle gördüklerini söylediklerine, akla uygun bir açıklama bekliyor.

Kaynak

Resimdeki mumyalaşmış farklı bir tür yarasa çok ilginç geldi doğrusu böyle bir tür daha önce hiç görmedim
garip gerçekten bölge halkının söylediklerine bakılırsa mağarada görünümü insanı andıran garip yaratıklar yaşıyor olabilir.

uzaylı denen birşey yoktur hepsi tamamen hayal ürünü
beni sakın dini birisi olarak tanımayın ama geçen akşam bir tv de eğer uzaylılar olsaydı neden kuran-ı kerimde bahsedilmedi denio bilmiorum kişisel görüşümdür ama bana görede uzaylı denen birşey yoktur...

yok canım daha neler uzay aracı ne alaka

Hikayede geçen uzaylılar banada saçma geldi katılıyorum ama resimdeki mumyalaşmış
farklı bir tür yarasa ilginç akla uygun bir açıklaması elbette vardır diye düşünüyorum.

Olay ve yarasa ilginç ama işin içine uzay aracı girince olay karışıyo be hacı,uzaylıların varoluş konusuna gelince herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama bana göre evrenin bi yerlerinde yaşayan canlılar war,Kur-an'ı kerim içinde herşeyi barındıran kutsal kitabımız ve Lafzatullah'dır.Benim uzaylıların varoluşu hakkındaki şüphemin tek nedeni Kur-an'da bundan bahsedilmemesidir,Belki bahseidyordur ama ben rastlamadım...Bu olayda mağarada yaşayan canlılar olabilir ama uzay aracı işin heyacının kaybolmasına neden oluyor...

Geri