buyukmagaza.com

dostpartner

New member
Reaction score
0
Kardeşşim Eline sağlık on numara bi paylaşım bu bravoooOOOooo.... :)

arkadaşlar tıklamayın hatta demoya hiç bakmayın tamamen virüslü. yaw biz bizi hackliyoruz başka birşey yok.

Virüs var sitede.. sakın indirmeyin. Bu arkadaşda bilerek verdi ise yöneticiler gerekli ilgiyi göstersinler.

Virüs mirüs yok ben indirdim canavar gibi script.. sadece db yolunu düzelteceksiniz kodlardan.. çok sağol arkadaşım paylaşım için..

bunun db yolunu nasıl duzeltecegiz? ben bunu sitede kullanmak istiyorum

birde bu scriptin admin giris kullanıcı adı ve sifresi nedir ?

arkadaşım sorularından anlaşıldığı üzre asp ile uzaktan yakından alakan yok.. bence hiç siteyi kullanmaya çalışma.. asp bilmiyorsan böyle bir site kuramazsın. db yolunu düzeltsen , admin şifresini örensen başka bir sorun çıkar orda takılırsın..

admin şifres nedir bunun ? dostpartner gerekli bilgi açıklamayı yaparmısın bu script için + virus felan yok 2 antivirus programı kurulu bilgisayara herangi bi sorunla karşılaşmadım.. tşkler

Paylaşım Için Tşk...
Ama Bi Sorunu çözemedim Db Yolunu Değiştirdiğime Rağmae Sol Meni Hala Hata Veriyor Ful Olarak Düzelten Bir Arkadaş Yarıdım Cı Olursa Sevinirm Ama San Ki Bende Bir Iki Dosy A Eksik Gibi Gözüküyoo Yada Ben Db Yolunda Hata Yaptım:(

Arkadaşlar Ben Tek Bi Db Ye Rastladım Galiba Dosyalar Eksik Ben De:(

saçma mesajları sildim, daha fazla ileri giden olursa, üzgünüz forumdan uzaklaştırıldınız mesajını alacaklar...

Yardımcı Olursanız Sevinirim Galiba Bende Ki Dosyalar Eksik :)

Arkadaşlar Sezer Db Diye Bir Dosyadan Bahsediliyor Ben Mi Bir Yerde Yanlış Yaptım Yoksa Indirdiğim Dosyalardamı Bi Eksiklik Var :( Bende Sadec Bir Tane Db Dosyası Var Oda Admin Girişi Ayar Yapmamız Gereken Db Dosyası Hangisi Arkadalar Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim .... Paylaşım Için Teşekkürler Bi önce Ki Mesajımda Unutmuşum Yazmayı Kusura Kalmayın...

arkadaslar ben kurdum gayet guzel çalışıyor ancak yönetim panelinde siparişler bolumu çalışmıyor sanırım bir dosya eksik bu konuyu çozebilen varsa yardımcı olabilirmi rica etsem

db yolu ile ilgili soru soran arkadaşa fırça çekmişsiniz ama kusura bakmayın ben de de benzer sorun var. db yolunu değiştirdim, index çalışıyor, ama bir de yönetim içide bir index var , orayı çalıştıramadım. aşagıdaki hata mesajını alıyorum.

Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü] '(bilinmiyor)', geçerli bir yol değil. Yolun doğru yazıldığından ve dosyanın bulunduğu sunucuya bağlı olduğunuzdan emin olun.
/buyukmagaza/yonetim/db.asp, line 3

ANA İNDEXTEKİ DB DOSYASINI AŞAGIDAKİ GİBİ YAPTIM. ORASI ÇALIŞIYOR

<%
set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
objConn.Open("DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("erpa.mdb"))
%>

ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM

arkadaşlar öncelikle db adında bir klasör oluşturun. ardından erpa.mdb bu klasör içine atın, daha sonra db klasörüne panelinizden okuma - yazma izni verin düzelcektir sorununuz. aynı şekilde urun_resimler klasörünede yazma izni verinki resim yükleyebilesiniz.

Geri