Buyrun Bakın Neler Var ;)

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
Su saati

44t7iat.jpg

The ChronArte Canna bir duvar saati. her sütun bir saati gösteriyor ve her sütun da noktalar ile 10'ar dakikalık parçalara ayrılmış. bütün sütunlar dolduğunda sistem hepsini boşaltıyor ve yeni bir 12 saat başlıyor.

Gizli takvim

2ihm7nc.jpg

fransa'da tasarlanan bu takvime fransızca gizli anlamına gelen imbroglio adı verilmiş. (imbroglio calendar) duvar ve masa için iki ayrı modeli bulunan takvim kırmızı ve gri renklerde satışa sunulmuş.
özel bir tasarımla dizilmiş numaralar, takvim üzerindeki küçük çerçevenin içine alınınca tam olarak görünüyor.
Spacer

Gökyüzünde yürüyün

4dzca4p.jpg

hindistanlı bir tasarımcının bir havaalanı için yaptığı çalışma. mükemmel.

Çakıltaşı koltuklar

2i7se4k.jpg

Çakıl taşı şeklinde tasarlanmış bu koltuklar (ve yastıklar) ile kendinizi sahilde, plajda, vs. hissedebilirsiniz diyor tasarımcı firma livingstones. Üstelik sağa sola atsanız bile dağınık görünmeyeceği için rahatça kullanabilrmişiz.:saskin

Kavanozdan sandalye

2vs3rkn.jpg

tasarımcı johnny swing kavanozlardan yaptığı bu sandalyeleri "obsessive furniture" olarak adlandırmış. üzerlerine oturmak tehlikeli görünse de ilginç bir çalışma olmuş.
Spacer

Klavye(!)

2nkuxoy.jpg

MükemmeL... Çok SağoL

Dadı ben su saatini gizli takvimi bide çakıltaşı koltukğunu çok beğendim... =) Bana alsana Dadıııı... =) Eline emeğine sağlık Dadıcımm...

ACaba o kavonozların üstüne oturmak nasıl bi duygu :D
Evde denemeyiniz ibaresi varmi orlarda biyerde ? :D

emegine saglik guzel olmu$, bide herhalde bi tarafimi wakumlar o kavanozlarin usdunden kalkmaya cali$irken :D

klavye de klavyeden başka herşeye benziyor yani :D ama takvimle saat olayı bitirmiş hani ;)

cakıl taşı koltuklar ve hava alanı

super

mımarı kımse ıyı dusunmus

espırılı bır yaklasım
elıne saglık

eLine SağLık EnterasaN FotoLar ;)...

Çok uçuk fikirler ama çok da güzel olmuş gerçekten, saol kardeş...

Hayran Kaldım Çok Sağol :)

Çok enteresan dizaynlar ama 5 kuruş verip almam :D

iiler saol

vaybe neler yapıyolar :D emeğine saglık

kızın işi gücü yok.oturmuş bunları araştırıyo :p
o koltuktan bana alsana kopuk :durdurun

Geri