Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cpanel / Mysql Databese / data Base olustur - Kullanıcı ismi olustur / phpmyadminden Sql ı import et , Ayar Dosyasından da db kullanıcı adlarını ve db anlarını ayarla installa Bukkadar.
böyle bir hata cikiyor arkadaslar nerde bu hata yardimci olurmusunus
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/yelek/web/index.php on line 37
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/yelek/web/index.php on line 37
Sevgili Ruzgartan suan goruyorum sitede onlinesın ancak rutbem falan yetmiyor sana ozel mesaj gondermeye malesef. Eger bu msji okuyorsan msn e gel lutfen benim msn crazyy_tr@hotmail nokta com site adminleri siliyor msn adreslerini umarim ulasirsin. Senin verdigin arkadaslik scriptini yukledim ama calismiyor sadece ana sayfa gorunuyor diger sayfalar bombos aciliyor yardimina ihtiyacim var. Paylasimin icin tesekkur ederim.
ben kurdum herşey çok güzel. ama db_connect te yaptığım ayarlardaki $CONST_LINK_ROOT = ''; bölümünü alt dosyaların içindeki linklerin heryerine yerleştirilmiş ancak oraya verdiğim değeri okuyamıyor. bu hatayı alan ve düzelten yada düzeltebilmem için yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürller.
HATA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/internx/public_html/register.php(29) : eval()'d code on line 8
VE HERHANGİ BİR LİNKİ TIKLADIĞIMDA ŞÖYLE BİR ADRESE GİTMEYE ÇALIŞIYOR