Bursla ilgili Başka madurlar da var mı??

eva-girl

New member
Reaction score
0
Bursla ilgili Başka mağdurlar da var mı??

Arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisi olarak MEB bursu alıyordum.

Ne var ki benim ocak ayı param hesabıma yatmamış!!! Kaldığım iki ders sebebiyle böyle bir durumun olabileceği, bursun kesilerek öğrenim kredisine çevirilebileceğini söylediler. Fakat öyle olsa bile bize haber vermeden kesmemeleri gerekmez mi?

Benden daha başarısız, hatta sınıf tekrarı yapan arkadaşların kesilmemiş olması çifte standard olduğunu göstermiyor mu?

benim gibi madur olan arkadaşımız var mı? ya da bu konuda bilgisi olan biri???

arkadaşım bende üni öğrencisiim böle şeyler duydum milli eğitim bakanlığının bu konuda çok eksikleri war ve çok aksaklıklar yaşanıo öğrencilerden şikayetçi olanlar var senin gibi geçmiş olsun

Böyle bir durumda daha neler yapabiliriz??????

burası Türkiye burda her şey olabilir geçmiş olsun inşallah hatayı düzeltirler

derslerdendır heralde valla yapabıleceın tek sey adalet edıceksen o arkadaslarını ıspıyonlaman onlarınkıde kesılıcek :D saka bı yana senın Kını tekrar meb vermez heralde ogrenım olur... istersen tabı o da

başbakanlık bursuyla da ilgili problemler oluyor sınıf tekrarı yapan adamın kesilmiyor 2 dersten kalanın kesiliyor aynısı meb bursu içinde geçerli,sana gerekçe göstermeden kesiyolar..çok eksiklikler war bu konuda adamlar hepsini takip etmek yerine rastgele bikaç kişi seçiyolar..

Ne kadar gıcık işler bunlar yaaaa... Beni ülkemden soğutuyorlar..

Torpilin olsaydı kesilmezdi.

Geri