Bursa'ya YeşiL Işık

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerilim, bu hafta sonu noktalanacak. Siyah-Beyazlı yönetim, Bursalı taraftarları, İnönü Stadı´na davet edecek.

148fzhh.jpg

Bursaspor’un 2003-2004 sezonunda küme düşmesinden sonra, Yeşil-Beyazlılar faturayı Beşiktaş’a kesmiş ve iki kulüp arasında büyük bir gerginlik başlamıştı. O tarihin ardından ne Beşiktaşlı taraftarlar Bursa’ya, ne de Bursasporlular İnönü’ye adım attılar. Ancak bu haftaki mücadele öncesinde, ev sahibi Beşiktaş iki takım arasındaki husumeti noktalamak için harekete geçti. Siyah-Beyazlı Yönetim, Bursasporlu seyircilerin İnönü’ye gelmesinde bir sakınca olmadığını açıkladılar. Yine de bu konuda son kararı, İl Güvenlik Kurulu yapacağı toplantının ardından verecek. Bilinidiği gibi Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan da, Yeşil-Beyazlı taraftarları zorlu karşılaşmada İnönü’de görmek istediklerini belirtmişti.

" :saskin "

Kaynak

inönüye gitmek iş değilde sonrasını oturur düşünür insan.

arkadasım bi Bursaspor'lu oLarak burayı karıstırmaya değiL sadece yorum yazmaya geLdim.Beşiktaşla Bursa arasındaki gerginLik , Türkiye'nin en ateşLi taraftarLarı oLan 2 klübünden bahsettiğimize göre biraz zor noktaLanır.Keşke bunLar hiç yaşanmasaydı.Beşiktaş camiası güseL bi davranışta buLunmus ancak sonucLarı isteniLen gibi oLmayabiLirde...

ben çarşıyı da iyi bilen ve bursada ikamet eden birisi olarak eğer çarşı yönetim olarak böyle bir karar aldıysa her neticede beşiktaşlılar texası iyi karşılayacaktır eminim.

Eğer Bursa gelirse iki takım taraftarı da birbirini tahrik edecek davranışlarda buluncaklar bu Allahın emri bunu bile bile getirtiyosunuz. en ufak bi olayda fener maçında saha kapatma cezası gelecek. Bu sezon da gelmesinler önümüzdeki sezondan itibaren gidilmeye başlansın.

ya umarım böyel bi ışık yanma mevzusu doğru değildir.. adamlar gelecekler okey buyursun gelsinler de tahrik edecek veya belki de edilecekler.. bunun sonucunda haftasonundaki derby den daha kötü ve üzücü görüntülerin olması ihtimali yüksek olur. ve böylece şampiyonluk yolundaki takımızıın kendi evindeki kritik maçlarında 12. adamından mahrum kalma olasılığı da ortaya çıkıyor. önce yolları yapalım asfaltlayalım sonra yeşil veya sarı ne ise ışıkları yakarız .. ama mümkünse bu maçta gelmesinler.. üstelik biz gitmedik onlar neden geliyor onu da anlamadım. aslında yönetim biz büyüklüğümüzü yapalım imajı veriyor gibi görünse de zarar görme riskini unutuyorlar.

Koyu bir Beşiktaşlı Olarak Karşıyım bursa taraftarlarının gelmesıne.. Biz gıdemedıysek onlar hıc gelmesınler... Centılmenlık fılan hıkaye geleceklerı zaman bızı tahrık etmekten baska bısey yapmayacaklar

BURSA İNÖNÜ ye GELMESIN !!!!

ya nedir abi anlamıyorum bursa mı bizim rakibimiz 50 tane anadolu takımı bir araya gelmiş Beşiktaşımla sidik yarıştırmaya çalısıyor gelsinler buyursunlar
bahsi gecen olay biz bursayı yenmişiz ötekilere yenilmişiz bursayı küme düsürmüsüz
o sene yanılmıyorsam ankaragücüde bursayı yenip diğer rakiplere yenilmişti
ee ankaragücü bunların kankası ama onlar yenince düşmüyorda biz yenince mi düşüyor
yani olay nedir küme müme değil reklamdır
kimin reklama ihtiyacı var dünyaca ünlü bir taraftar grubunun mu yoksa anadolu timsahlarının mı
olay açık ve net bence gelsinler onlar reklam yaparken bizim seviyemiz düsüyor
biz onları küme düşürdüysek kankaları ankaragücünüde onlar bu sene belkide küme düsürecek bunu bile idrak edemeyen insanlarla niye kendinizi aynı kefeye koyuyorsunuz

bence besiktas yöneticileri il güvenlik konseyini buna izin wermicegini bildigi için böle bi acıklama yaptı hani biz kimseden cekinmeyiz biz buyuguz gelebiliosa gelsinler gibilerinden ama izin cıkmıcak

bu sezon gelemezler çünkü onlar bizi almamıştı gelirlerse çokkk kötü şeyler olur emin olun bundan

fener maçı öncesi nası bi karar bu :saskin

gelsiler gelsinler sonra fener maçını seyircisiz oynarız

düşmanlığın anlamı yok ne güzel bir şey...

:D

bursa SEYİRCİSİ inönüye ge-le-mez bunu yönetim niye anlamıyoki çok riskli bi maç. herkes de aynı şeyi düşünüyo gelirlerse fener maçını TARAFTARSIZ oynarız yönetim bunu istiyo galiba

başından beri karşıyım bizim fasulyelerle bir mevzumuz yok her sene bursa adı 2 kere geçer basında ondanda BEİŞİKTAŞ sayesinde. . . prim yaptırmayalım bunlara ayrıca bizim tribüne alınmamız demek haksız yere haksız duruma düşürülmek demektir eğer taraftar gidip gelecekse gelecek sezon başından itibaren olmalı bu sezon bitmiştir. . . gerçi gelmeyecekler güvenlik red etti ama yönetim böyle birşey yapması kendi tarftarına ihanettir. . .

önümzde bir hafta var bursa mevzusunu uzatmayalım fasulye kendini velinimet sanmasın arkadaşlar;)

Geri