Bursa'yı Yenmeye Gideceğiz

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Son 2 haftada sergilediği başarılı futbolla dikkat çeken Nihat’tan Bursa’ya gözdağı.

2s6wq6c.jpg

Beşiktaş’ın yıldızı, “Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz Bursa’yı yenmeye gideceğiz” diye konuştu. Basın Sözcüsü Mete Düren de, “Bursaspor’un durumunu gözönüne almadan galibiyet için oynayacağız” dedi. Düren, Serdar Özkan’ın bu saatten sonra takımda kalmasının zor olduğunu belirtti. Beşiktaş yarın Bursa maçının hazırlıklarına başlayacak.

Star

Biri Bursa öteki Fener al birini vur ötekisine Bursayı yenersek Fener şampiyon olur,yenilirsek Bursa büyük ihtimalle.

İnşallah yenersiniz bizde şampiyon oluruz :)

Fener şampiyon olacağına bursa olsun.

Kimin şampiyon oLacagı bizi iLgiLendirmez..Çıkın her zamankınden daha ıstekLı daha arzuLu oynayın..2 gün sonra biLerek kaybettınız bıLerek şunu bunu yaptınız demesın kımse dedırtmeyın..Guvenıyoruz sıze..

Bursaspor'a Maçı Verip Şampiyon mu YapaLım Yani?
Önümüzdeki 100 Sene SusmazLar BunLar Sizi Yendik Şampiyon OLduk FeLan FiLan.
Ama Yiğidi ÖLdür Hakkını Yeme Kazma KürekLe Maç KazanmadıLar ŞampiyonLuk HeLaLdir Bursa'ya ÖyLeyse Son Hafta Görüşmek Üzere.

..:.. bızım takım adam gıbı sahaya cıkar eger bursa bılegının hakkıyLa kazanırsa HeLAL onLara sampıyonLuk yok kazanamassa yapacak bısı yok :D :D :D ..:..

Ne Fener Ne Bursa ikiside bizi bağlamaz... Yıllarca yaptıkları ettikleri küfürleri unutmadık daha bu maç onlar ıcın cok onemlı dıye bıze şirin gorunmesınler bosuna... KartaL ım kendıne yakısan futbolu ortaya koyar kımseyı takmaz....

içimde nedense bu maçı bursa alacak gibi bir his var. :p fenerbahçe şampiyon olacağına bursa olsun :huh:

Bu maçı almamız lazım..gerisi bizi ilgilendirmiyor..biz olamadıktan sonra Fener'mi şampiyon olmuş Bursa'mı olmuş önemli değil..

ama Bursa'yı evinde yenmek güzel olur doğrusu..

Bursaya yenilelim diyen bir beşiktaşlı yok gaza getirmeyin milleti.Kimse de maçı satmaz hele bu takım Beşiktaş'sa.Çıkarız oynarız futbolumuzu kimseyede laf söyletmeyiz.İhtimalleri konuşuyoruz o kadar.

beşiktaşın en son biLerek maç vereceği takımdır bursa..en azından şimdiye kadar bunun oLacağını düşündük..çıkarsın oynarsın yenersin yeniLirsin o ayrı..ama gider de bursaya daha 1.dakkadan yatarsan o zaman Fener taraftarından önce Beşiktaş taraftarına hesap vermek durumunda kaLırsın..zira "şerefLi ikinciLik" yaftası bu saatten sonra anLam ifade etmez..

neden bilmiyorum ama sanki hayatımda ilk defa fenerbahçenin şampiyon olmasını istiyorum. tamm anadoludan bi takımın şampiyon olması güzel olur ama. bu takım bursa olmasın.
kartalımın bursayı yeneceğine yürekten inanıyorum hadi bakalım

Beşiktaşlı olarak ne feneri severim ne de bursayı;ama içlerinden birisi şampiyon olacaksa bursa olsun. neden mi? bursa alnının teriyle hak etti de ondan. fener gibi saha kazıp,çirkeflikle maç kazanarak şampiyonluğa gitme yolunu seçti. böyle pisliklerle şampiyon olacaksa olmasın. hee biz de bursayı yenersek feneri şampiyon yaparız. iki ucu bişeyli değneğe döndü iş resmen..

ben fenerin kadikoyde puan kaybetcegini dusunmuyorum muhtemelen fener sampiyon biz onumuze bakalim 3.luk sansimiz var maci alip bekleyelim gs puan kaybedecektir

sevmediğim takım listelerinde birinciliği paylaşan iki camia.. benim için kesinlikle ark etmez kim oluırsa olsun biz yeter ki şerefimiz ve durşumuzdan ödün vermeyelim..ç

Geri