Bursaspor Yine Yenildi.

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
1285791860-1.jpg

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. hafta karşılaşmasında Glasgow Rangers'la karşılaşan Bursa iyi mücadele etmesine rağmen evine puansız döndü..

Süper Lig'de fırtına gibi başlayarak tüm maçlarını kazanan Şampiyon Bursaspor, Avrupa'da tam tersi bir performans sergiliyor!

Timsahlar, Glasgow Rangers'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak ikinci maçında da puanla tanışamadı.

Valencia maçının aksine daha iyi performans sergiledi ancak hücumda beklediği pozisyonları bulamayınca İskoç rakibine teslim oldu.

CıngıL Beng'Kaynak'

CıngıL Beng :

Ben Bütün Maçlarını Kazanıp Lider Çıkacağını düşünürken....

Volkan Şen Çok iyiydi ama yetmedi :S

Sercanın Pozisyonda PenaLtı vermesi gerekirdi hakemin Müdahele kasti ya da değiL Topun kaLeye gidişini engeLLiyo sonuçta eLiyLe...

Bursa çok tecrübesiz. Şampiyonlar Ligi'nde, herşeyden önce tecrübe geliyor. Ama Bursa'nın tecrübesizliği, grupta bu sene sonuncu olmasına neden olacak gibi görünüyor.

Ligimizin kralı - Vasat - Glasgow'a karşı tek atak üretemiyor .
Köy takımı gibi oynuyor Bursa hep savunuyorum , Geçen senede savundum ama ligimizdeki kalite yerlerde olduğu için bunu kimse görmüyor ve Bursa çok iyi oynuyor Geyiği yapıyorlar .
Bursa iyi felan oynamıyor LİGİMİZ KÖTÜ .

Glasgow çok sert bir takım sistem takımı , çok uzunlar , fizik olarakta iyiler .
İkinci yarı Bursa iyi oynadı felan geyiği yapılıyor ama Glasgow defansa çekildi Kontra oynadı .
Bursa buna rağmen pozisyona giremedi .
Ceza sahasına giremediler .

Demekki öyle 1 sene şampiyon olmakla felan büyük takım olunmuyor .
O Ozan İpek çok hakemle oynadı her pozisyonda rakibine Fizik gücü olmadığı için faul yaptı .
Hakem onu itirazdan felan atsa kimsenin sesi çıkamazdı .

Penaltı pozisyonu herkes faklı yorumlayabilir , Adam düştü eline çarptıda diyebilirsin , yada Kasti eliyle kestide .
O an hakem devam dedi .
Buna itiraz etsende sonuç değişmez .

Bursa için
2 Man maçı = 0 puan
Son iki maçın biri Valencia deplasmanı = 0 Puan

Son maçta Glasgow'dan Bursa'da puan alsada ŞL'de ikinci 0 çeken takım olmasa .
:thumbup1:

Doksan dakika kapanan takıma yapılacak akınları gerçekleştirecek kaliteli bir oyun kurucumuz olmadığı için bursanın bu maçı verdiğini düşünüyorum,ve tecrübe eksikliğinin de büyük bir etken olması da bir etken

bursa iyiydi ama yetmedi yeterince tecrübe yok...

Sercan la olmaz Bursaspor un işi. adam gibi bir golcü lazım. Sercan daha çok tecrübesiz. ayağına gelen %100 lük gol pozisyonlarını sırf heyecanlandığı için atamıyor. Transfer sezonunda da adam gibi birini bulmadılar bu en büyük hataları oldu sanırım. Ertuğrul hoca hala Sercan da ısrar ederse ŞL den puan alamayacağız büyük ihtimalle.

ts ve beşiktaş dışında avrupayı hakeden takım yok tsl'de üzgünüm. manchester'dan tarihi fark gelmez umarım

Geri