Bursaspor 2-1 Beşiktaş [34.Hafta][TekBaşLık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

bursaspor.png
vs.png
besiktasm.png

Futbol Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı yapılan çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İdmana sakatlığı bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata ve Ekrem Dağ ile üniversite takımında bulunan Korcan Çelikay katılmadı.

İbrahim Toraman ve Tello ise takımdan ayrı olarak koşu yaptılar.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman koşularla başladı. Kısa koşular ve pas çalışmalarının ardından küçük oyunlar oynayan Takımımız, şut çalışması ve çift kale maçla idmanı bitirdi.

İdmana A2 Takım oyuncularımız Cumali Bişi, Ali Kuçik ve Atınç Nukan da katıldı.

Takımımız hazırlıklarını yarın (15 Mayıs) saat 09.45'te basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

medya.php

bursanın hiç şansı yok..bu maç bizim..

Bursaspor' un konumu ne olursa olsun. Oraya yenmek için gideceğiz.

Yukarı tükürsen bıyık aLta tükürsen sakaL.. Ama önemLi değiL hani diyorLar ya siz bizi küme düşürdünüz diye bu seferde şampiyonLuktan edicez..SaLdır Kara KartaLım.. ;)

MozoLe Miяach;5010903' Alıntı:
Yukarı tükürsen bıyık aLta tükürsen sakaL.. Ama önemLi değiL hani diyorLar ya siz bizi küme düşürdünüz diye bu seferde şampiyonLuktan edicez..SaLdır Kara KartaLım.. ;)

Daha fazla düşman olacaklar bu maçtan sonra =))

inşallah bu maçı alalım, sloganı bile hazır şimdiden..

maçtan sonra yazarım buraya..=)

Kim Şampiyon olursa olsun hiç önemli değil, Beşiktaş' ım ezilmesin yeter

Biz adamı hem küme düşürürüz .. şimdi de şampiyonluktan edicez..

Allah Allah Allah saldır Beşiktaş bursa şampiyon olmasın Saldır beşiktaş..!!!

yaa tamam haklısınızda insanın icide el vermiio fenerasyonun birlikte calıstıgı okadar kazı calısmalarından sonra fenerbahcenin almasına kupayı
soyle yapalım bakalım trabzon yeniosa yatalım beraberlik veya galibyette cakalım bizde olsun bitsin

İsterim ki Önce Fener Trabzon'a Puan Kaybetsin Sonra Biz Bursa'dan 3 Puan ALaLım.
NasıL Fantazi :)
DüştüLer Yine Kucağımıza 6 YıL Önce Kümeye YoLLadık Şimdi ŞampiyonLukLarını ALıcaz. :)

MozoLe Miяach;5010903' Alıntı:

Kesinlikle katılıyorum :) Bursasporun daha çok çekeceği var elimizden... Haydi kartalım al bu maçı.

Bursa'yı HopLatmadan TatiLe Çıkmayın!

varsin dahada dusman olalim biz yenersek ucuncu oluruz bizi baska takimlar ilgilendirmez hadi kartalim alip gelin maci

Ben de Beşiktaşlıyım ama tabiki şehrimin takımı Türkiye'nin bütün takımlarına bedeldir :goz: Şampiyon oluruz veya olamayız orasını maç bitimine 60 dk kalsa bile kestirmek çok zor ama elini kalbine koyup düşünen herkesin Bursaspor'a şampiyonluğu haketmeyen takım diyeceğini sanmıyorum, eski takımlarından gönderilen futbolcularla buraya gelmek bile yeterli bizim için.

Geri