[ Bursaspor 1-2 BeşiktaşJK 3.hafta karşıLaşması ] [ TEK BAŞLIK ]

icemen

New member
Reaction score
0
fft1mm1518495.jpg

Ligde Ankaragücü zaferiyle nefes alan Beşiktaş üst üste ikinci galibiyetini kazanmak, Bursaspor ise seriyi uzatmak istiyor. Bursa Atatürk Stadı'ndaki kritik 90 dakika saat 20.00'de başlıyor.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş ile Bursaspor bugün karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele saat 20.00’de başlıyor. Hakem Yunus Yıldırım’ın düdük çalacağı müsabaka Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Geçen sezon yaşanan tribün olayları nedeniyle, mücadeleye Beşiktaş taraftarı alınmayacak.

Kartal’da eksik çok

Ankaragücü’nü 3-1 yenip, ligdeki ilk zaferini elde eden Beşiktaş, Bursaspor’u da devirip çıkış yakalamak peşinde... Bursaspor ise, Siyah-Beyazlılar karşısında kazanarak, galibiyet serisini sürdürmenin planlarını yapıyor. Beşiktaş’ta Guti, Almeida, Toraman gibi önemli isimler kadroda yer almıyor. Teknik direktör Carvalhal, sakatlığından kurtulan Ernst’i bu maça hazırlıyor. Tek eksiği cezalı Sestak olan Bursaspor’da ise Ertuğrul Sağlam kadroyu bozmayı düşünmüyor.

Kartal kampa girdi

Beşiktaş, Bursaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Isınma koşularıyla başlayan basına kapalı idmanda, bugün oynanacak kritik sınavın provasının gerçekleştirildiği öğrenildi. Çalışmanın ardından Siyah-Beyazlılar karayoluyla Bursa’ya geçti. Toraman, Guti, Almeida’nın yanı sıra Hilbert ve Alves de maç kadrosuna alınmadı. Burs

fft30mm1518500.jpg

Hoş ve zorlu bir maç olucak
Bakalım kim yenicek =)

Kesinlikle katılıyorum bu haftanın en zorlu maçı olucak. Fenerin, Cimbomun ve Trabzonun puan kaybetmesi bu maçın dişe diş geçiceğinin belirtisidir.

diş dişe geçebilir de beşiktaşımız en kötü beraberliğe oynayabilir nedeni ise haftaya olan uefa maçımız yinede Kalbimiz Beşiktaşımızla ..

TürLü türLü çirkefLikLer yapacakLarının farkındayız ama yinede yıLmayacak takımımız orda !

SaLdır beşiktaşım !!

Bursa'da çok fena bir yağmur var belki maç oynanmayabilir.

her türlü oynanır o maç.

golu atan bangura kırmızı kart gördü...

dk 25

On binimiz değil
On birimiz yetti.

Helal olsun çocuklar size!

Çooook harikasınn 1 Numarasınn :)

:)

Ulan çok iyi yaa

Dışardaydım, arkadaşımdan sms le sordum 1-0 gerideyiz dedi maç bitmek üzere. dedim gitti maç eve geldim şimdi bi açtım 1-2 :)

Ayrıca quaresma adamsın adam. Totoşlara karşı o armayı öptün ya sen sahada yürü, hiç gol atma

Sivok Forma Numarası 6
Holosko Forma Numarası 23

23+6=29 ..

:):)

Az önce fenerli bi arkadaştan bi sms aldım. "Bazı takımlar götü son dakikada kurtarır" şeklinde, verdiğim cavapla heralde artık o telefonu kırar
"Bazı takımlar da son dakikada götü kurtardığını sanar" :)

[video=Selma GEÇER (Bursa'n?n Ufak Tefek Ta?lar?) Kanal B -125]7567[/video]

Ohh ohh e haydi oturmaya mı geldik :laugh: :laugh:

Geri