Bursa 1-0 GS [TSL 14.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Dejavuuuuu... (=

Bizim Açımızdan GüzeL Bir Sonuç OLdu.
Geçmiş OLsun.

Son 2 maçtır "takım" tabirine uyan bi futbol göremiyorum sahada.Şu veya bu oynamadı demek yanlış olur,eğer tüm takım oynamıyosa bunda başka sorunlar yatmaktadır diye düşünüyorum.Neeskens'in en büyük hatası,Keita'ya santrfor olarak görev vermesiydi bence.Zaten adamı gerçek mevkisi olan sağ açıka koy,komple sağ kanadı tek başına götürüyo,sen kalk forvete koy top gelmeyincede beceremedi muamelesi yap...İlk haftalardaki galatasaray nerde?Çok özlüyorum o futbolu çok.İyi oynayıp mağlub olmayada razıydık ama böle dandik oynanmaz ki.En çok şaşırdığım şeyde tek kale oynadığımız maçta doğru dürüst gol pozisyonumuzun bile olmaması.yazık valla çok yazık...

iddaa ediyorum Türkiye'de bulunan en iyi Teknik Direktör ErtuğruL SağLam ......

Helal oLsun ErtuğruL Sağlam ' a ....

mutlaka 3 puan almamız lzm ancak Hep deplasmandayız hem de bursa ile oynuyoruz puan kayedersek şaşırmam Manisa ya Puan Vermiceklerdi !

Ben demiştim Demekten nefret ediyorum ama Demiştim ... Bursa çok zor deplasman ... süper savunma yaptılar 1. dakika dan itibaren Gs lı Gerizekalı Futbolcuların isteksizliği ve bursaspor un iyi oyunu Sonuca yansıdı ... Bu kadroyla Gs Şampiyonluğu hayal bile etmesin Bu kadar kötü savunma yaparken ve bu orta sahayla bşey olmaz !

Aldığınız Para Haram olsun Bizi üzmeye hakkınız yokk !

Geri