burda da bişey sormaya gelmiyoooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolkaN

Altın Üye
Reaction score
0
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;ayağım takıl
bugune kadar ne sorduysak ((((angel ine hariç))) dalga geçiyolar doğru dürüst cevap veren böyle şey mi olur bu bölüm adını ""yenı üyelerle dalga geçme"" olarak değiştirilmesini saygılarımla arz ederim kuruculara duyurulur........

yeni üyeler hadi sizi taniyalım konusuna başlıgına tam 3 konu açmışsın :saskin

banlanmadigina dua et....4.yü açarsan en büyük dalgayı ben geçecem haberin olsun

bu arada
bütün konularina girdim kimse dalga falan geçmiyo.....

kardes nediyon sen yaaaaaaaa hem mesaj ac diyolar en son bişey soracam dedğim zaman kontur atıyım dıyenler ne olacak onları okumadın heralde hem nasıl dalga gececen gorelım alt tarafı üyeliğimi silersin bende cok üzülürüm..... hadi yapta görelim burda durmamın sebebı sitenın en iyisi angel_ine içindir kıskanmayalım lütfennnnnnn

volki06' Alıntı:
kardes nediyon sen yaaaaaaaa hem mesaj ac diyolar en son bişey soracam dedğim zaman kontur atıyım dıyenler ne olacak onları okumadın heralde hem nasıl dalga gececen gorelım alt tarafı üyeliğimi silersin bende cok üzülürüm..... hadi yapta görelim burda durmamın sebebı sitenın en iyisi angel_ine içindir kıskanmayalım lütfennnnnnn

ama kaşınıyon be abi dalga geçmiim diyom zor tutuyom kendimi ama....kim için ne için burda olursan ol nie kıkaniim ya :saskin

benim zaten kıs arkadasim var merak ediyosan...cinsel tercihimde normal erkek sanada sulanmam :durdurun

bütün konularini buraya açmak zorunda degilsin sitede onlarca bölüm var....
tanışma bölümündede seni kaç kere daha tanimak zorundayız merak ediyorum :saskin

burası bişey sorma bölümü olmadığından olabilirmi acaba volki06 =) burası sadece tanışma bölümü :goz:

La havLe ve La kuvvete...

dünDen KaLmasın herhaLde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri