Burası Venedik değil yaşadığım yer ESKİŞEHİR

Süper yer gidip görmek Lazım..

Beğenecek yerlerin resimleri var. Beğenmedim diyen kesinlikle yalan söylemiş olur ztn. Köylere arka mahlelere de yer verseydin keşke sonlarda HARBİKIZ

okuma yazma oranı %99 ,nüfusun yarısı öğrenci , ekmek fiyatı 300 gram 40 kuruş, trafik sıkışıklığı mı o da ne ki.............

Şehri satacak gibi konusuyon :D pazarlamacı ağzıyla. İyi reklam yapıyon helal valla. :) Her şehre senden bi tane laazım.

MemLeketim ya , özLemişim

TeşekkürLer.

okuma yazma oranı %99 ,nüfusun yarısı öğrenci , ekmek fiyatı 300 gram 40 kuruş, trafik sıkışıklığı mı o da ne ki.............

sen şimdiki güzel yanlarından bahsetmişsin Harbikız....zamanında mavi halk otobüsleri varkenki tafik sıkışıklığından ve soförlerin 3-5 kurus daha fazla kazanmak ugruna balık istifi yolcu aldıgından ve o otobüsün içinde sağına soluna bile dönemeyip Doktorlar Caddesinde yolcu kapmak için terör estirdiklerinden,Adaların eski halinden Porsuk Çayının değiştirilemeyen kamuflaj yeşili renginden (ki sanırım rengi hala aynıymış duyduğuma göre),ondan sonraaa tramvay rayları döşenirkenki rezilliklerden kapatılan yollardan(tamam kabul ediyorum zorunlu bişeydi belkide ama 2 sene boyunca rezilliğini biz cektik) tramvayın ilk başladığı gün Esnaf sarayının önündeki işlerine okuluna gidememiş öfkeli kalabalıktan ve belkide en önemlisi İÇİLEMEYEN çeşme şebeke suyundan hiç bahsetmemişsin.....cok büyük değişim geçirdiği inkar edilmez ama çileli kısımları bize nasip olmuş zamanında ne diyelim keyfini sürün....

kesinlikle çok güzel bir şehir.. özellikle diğer şehirlerdeki öğrenci arkadaşların gidip görmesini tavsiye ederim ve imreneceklerini de şimdiden söyleyebilirim.. güzel şehir eskşehir..

bende bu kış qitmiştim hayran kaLdım qercekten cok qüzel bi yer eskişehir tam öqrenci şehri

sen şimdiki güzel yanlarından bahsetmişsin Harbikız....zamanında mavi halk otobüsleri varkenki tafik sıkışıklığından ve soförlerin 3-5 kurus daha fazla kazanmak ugruna balık istifi yolcu aldıgından ve o otobüsün içinde sağına soluna bile dönemeyip Doktorlar Caddesinde yolcu kapmak için terör estirdiklerinden,Adaların eski halinden Porsuk Çayının değiştirilemeyen kamuflaj yeşili renginden (ki sanırım rengi hala aynıymış duyduğuma göre),ondan sonraaa tramvay rayları döşenirkenki rezilliklerden kapatılan yollardan(tamam kabul ediyorum zorunlu bişeydi belkide ama 2 sene boyunca rezilliğini biz cektik) tramvayın ilk başladığı gün Esnaf sarayının önündeki işlerine okuluna gidememiş öfkeli kalabalıktan ve belkide en önemlisi İÇİLEMEYEN çeşme şebeke suyundan hiç bahsetmemişsin.....cok büyük değişim geçirdiği inkar edilmez ama çileli kısımları bize nasip olmuş zamanında ne diyelim keyfini sürün....
hiç kalabak suyu içmedim, sürekli şebeke suyu içiyoruz yemekte çayda kullanıyoruz .havası temiz daha ne olsun.otobüs ve tramvaya binmeden şehrin büyük bir kesimini gezebilirsiniz............

Eskişehirliler Prof doktor Yılmaz Büyükerşen için Tanrıya diğer herşey için Yılmaz Büyükerşen'e çok şey borçlusunuz.

karlıykende ayrı bir güzelliği var.ama benm gibi üşütüklere göre deil havası sert =)

inanılmaz mükemmel dehşet ötesi:D Türkiye de olduğu yazılmamış olsa asla inanmazdım...

..:.. eskişehir güzeLdir ünideyken gitmiştim bi arkadasın yanına :D ..:..

Geri