Bur Dan Yöneticilere Sesleniyorum Bunlari Dikkate Alirsaniz Sevinirim....

byaBanCı

New member
Reaction score
0
BUR DAN YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM BUNLARI DİKKATE ALIRSANIZ SEVİNİRİM....

1) ÜYE ADININ DEĞİŞTİRİLEMESİ :::: BEN SİTENİN İÇERİĞİNE GÖZ ATMAK İÇİN GİRMİŞTİM ONUN İÇİN ÜYE ADINI FAZLA ÖNEM SEMEDİM AMA ŞİMDİ SİTEYE BAĞIMLI OLDUM VE ÜYE ADIMI DEĞİŞTİRMEK İSTİYOM NE ÇARE :(

2) KONU BAŞLIKLARININ DEĞİŞTİRİLEMEMESİ VE AÇTIĞIN KONUNUN SİLİNEMESİ KÖTÜ OLUYOO.... MESELA AÇTIĞIN KONUNUN İÇERİĞİNİ GÜNCELİCEKSİN AMABAŞLIK AYNI .... Bİ DE ORTALIKTA İÇERİĞİ BOŞ KONULAR VAR KİLİTLENİP BIRAKILIYOR ...

3)ARAMA MOTORU İYİ ÇALIMIŞMIYOR ::::: KONU AÇCAĞIM ZAMAN DAHA ÖNCE VERİLDİMİ DİYE BAKMAK İÇİN ARAMA MOTORUNU KULLANICAM ARAMA SONUCUN DA KONUYLA ALAKASI OLMAYAN Bİ SÜRÜ SAYFA (daha bu yüzden bi konum kapandı hem böylelikle )bunu uygularsak konu kirliliğinin önünede geçmiş oluruz

........:::::::: ÖNERİ ::::::.......

HACKHELLDA KONU AÇMAK için bir program olsa direkt bilgisayarımızdan konu içeriğini hazırlayabilsek .....daha pratik olucağını düşünüyorum.. hem daha verimli olur diye düşünüyorum

BENİM ŞUANA KADAR DİKKATİMİ ÇEKENLER BUNLARDI :::::

BUNLARI DİKKATE ALIRSANIZ SEVİNİRİM..::::: HEPİNİZE ŞİMDİNDEN ÇOK TEŞEKKÜR

1=) Uye Ismi Degisikligi Yapilmiyor Diye Biliyorum

2=) Kilitlenmis Basliklar Elimizden Geldigi Kadar Copluge Tasiniyor (elimizden Dedigim Smod Ve Yoneticiler :))

3=) Arama Motorunda Elinden Geldigi Kadar Kelime Aramaya Dikkat Et Yani Kelime Sayisi Ne Kadar Az Olursa Arama Verimide O Kadar Fazla Olur

Saygilar...

babacan takma kafana tokadan başka bişey... böyle iyi...
hh'de 1 webmaster
3 yönetici
3 SupMod
2 Mod (8 yıldızlı ama moderatör yazıyo)
Bir sürü mod...
Kıdemli üye
onursal üye
hızlı üye
ve...
ben varım!
Oturduk... düşündük....
böylesi, en iyisi :)
iyi forumlar!

üye adı için dark'a git

konu başlıkları için
konuyu aç
edit'e bas
başlıı deiştir

o dediin programın olma ihtimali düşük:)
arama motoru yetiyor
anahtar kelimeleri kullan...

Üye adı için "dikkat etseydin napalım" derim sana kusura bakma yani burası büyük bi forum ve ufak ayrıntıları atlamaman gerekirdi. Kilitli başlıkları sen kafana takma dark abi halleder onları. Konu başlıkları içinse ne dediğini anlamadım garip bi yöntem program kullanma falan :S

dezzy' Alıntı:
üye adı için dark'a git

konu başlıkları için
konuyu aç
edit'e bas
başlıı deiştir

o dediin programın olma ihtimali düşük:)
arama motoru yetiyor
anahtar kelimeleri kullan...

TAMAM KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRİYORSUN ...AMA GÖRÜNEN BAŞLIK AYNI ESKİ KALIYO ... BUNU YÖNETİCİLERE GİDERSEN DEĞİŞTİREBİLİRSİN .... BEN DAHA GENEL OLSUN DİYE DÜŞÜNDÜM HER KONU BAŞLIĞI NI DEĞİŞTİRMEK İÇİN MODLARI RAHATSIZ ETMİYELİM..... BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİMDİİR YANILIŞIM VARSA DÜZELTİN LÜTFEN :

cakırwebtasarımı' Alıntı:
TAMAM KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRİYORSUN ...AMA GÖRÜNEN BAŞLIK AYNI ESKİ KALIYO ... BUNU YÖNETİCİLERE GİDERSEN DEĞİŞTİREBİLİRSİN .... BEN DAHA GENEL OLSUN DİYE DÜŞÜNDÜM HER KONU BAŞLIĞI NI DEĞİŞTİRMEK İÇİN MODLARI RAHATSIZ ETMİYELİM..... BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİMDİİR YANILIŞIM VARSA DÜZELTİN LÜTFEN :

et kardeşim ben rahatsızım zaten :=)

Kullanıcı adlarını değiştirmek isteyen uyeler ıcın duyurular bolumunde yenı bir başlık actım.. Bu tarz istekler için bundan sonra orayı kullanabılırsınız...

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=15916

Acılan konunun ısmının degısmemesı olayına gelınce Konuyu acarken 2 kere dusunup 1 kere yazmanız gerekıyor :) eger degıstırmek ıstersenızde yonetıcı arkadaslara pm yoluyla ulasıp ıstegınızı dıle getırebılırsınız...

Arama motoru ıcınde kullanılan kelımeler onemlı... cok netıce cıkmasının sebebı aradıgınız seyı genellememenız den kaynaklıdır cıkan sonucların hepsınde yazdıgınız kelıme muhakak vardır fazladan sonuc uretmez :)

bence olmaz arkadaşım yöneticilerin konu ve konu başlıklarını görmesi şart adam belkireklam yapar sonrada başlığı değiştirir bukadar üyelere yetki verilirse forumun disiplinini sağlamak zorlaşır siz isteyin biz konu başlığınızıda nicikinizide değiş tiririz sonuçta bölümlere boşuna mod olmadık görevimiz gereği elimizden geleni yaparız.
arama olayına gelince konu açan üyeler konu başlıklarını konunun içeriğini anlatır bir şekilde yazsa arama yapıldığında herkez istediğini rahatlıkla bulur buda gene sizlerin elinizde konu başlıklarını konunun içeriğini anlatan başlıklardan seçin

konu kilitlen di ise zaten forum kuralları dışına çıtığı için kilitlen miştir konunuzun kilitlenmesini istemiyorsanız açtığınız konuları verdiğiniz linkleri konturol edin forumkurallarına aykırı konularda açmayın aynı katagoride yada cinsteki konularıda sürekli bir başlıkta vermeye çalışın ozaman kimse sizin konularınızı kapatmaz yada kilitlemez :)

Geri