Burçlara göre çikolata zevkleri.

LuisCode

New member
Reaction score
0
Egzotik tatları tercih eden Koçlar 'zencefilli' çikolata

- Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı'

- Değişik tatlar arayan İkizler 'kestaneli bitter truffle'

- Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata

- Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter'

- Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı'

- Tatlı sever Teraziler 'beyaz'

- Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü'

- Yenilik meraklısı Yaylar 'beyaz truffle'

- İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı'

- Mükemmeliyetçi Oğlaklar 'kahveli bitter'

- Âşıkken çikolatayla avunan Balık da 'karamelli ve sütlü' çikolata seviyor.

"Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata"

aga ayıp oluyor ne demek evcil erkek oldu olacak yabanisinide koyda tam olsun beaaaaahhh:D
işin gerçeği ben çikolataya bayılırım yaffffffff

saol gerçi benim kini pek tutturamamışlar ama neyse

Benim Burc tutmus :D

Aslan:cool:

İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı'

fındıksız .... aslaaa

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/cikolata/Start.aspx

:)
ßen yaptım Meyveli çıktı ama..
Meyveli
Hayatı küçük sürprizler eşliğinde yaşamayı seviyorsunuz. Bütün derdiniz yükünüzü hafifletmek. Sürekli olarak ağırlıklarınızdan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Artık sevmediğiniz ama “arkadaşım” dediğiniz birini kolayca hayatınızdan çıkarıveriyorsunuz mesela. Neşenizi kaçıran öyküleri duymazlıktan geliyorsunuz. Hayatı gel-git kıvamında yaşıyor, istikrarı önemsemiyorsunuz. Önemli olanın bugün olduğunu, dün için pişman olmaya değmeyeceği gibi yarının da bir garantisi olamayacağını biliyorsunuz. Sizinle geçen her an büyükçe bir maceraya karşılık geliyor. Kalbiyle sorunu olanlar ise sizi tekinsiz buluyorlar. Çünkü siz olanca değişkenliğiyle onları kendileriyle yüzleştiriyorsunuz

Bitter
Acı da gelse damağa saflıktan yanasınız. Karışımları sevmiyorsunuz. Sadelik en büyük özelliğiniz. Bu anlamıyla klasiklere yakışır bir tarafınız var. Aynı zamanda pahalı zevklerin insanısınız. En güzeli, en sahiciyi, en eskiyi bulup çıkarmak ve edinmekte üstünüze yok. Aşkta da savaşta da denenmiş ve başarıya ulaşacağından emin olduğunuz stratejilere güveniyorsunuz. Oyunlar, oyuncular size göre değil. Hayatı ciddiye alıyorsunuz. Onu o acı tadıyla da seviyor ve kutsuyorsunuz. Olduğundan başka şekillerde görünmek için bin dereden su getirenlere katlanamıyorsunuz. Hakiki bir hayatı tam olarak iliklerinizde hissederek yaşıyorsunuz… Bildiğiniz yoldan dönmeyin, siz tam bir yol göstericisiniz…

testte böyle çıktı ama meyveli hariç tüm çikolataları yerim :durdurun

testte sütlü çıktı ama beyazı severim bide bitteri sütlüyle alakam yok...

yaa çikolatayı zaten sevmem de verseler yerim benim için farketmez:D

en güseli de benim ki

@sL@N==>Bitter Çikolata

Geri