Burçlar gerçekten insanları etkilermi

halilid

New member
Reaction score
0
Burçlar tamamen takım yıldızların oluşturduğu gökyüzü haritalarıdır.. ve sonuçta bunlarıda yön tayini için belirleyip kullananlar insanlardır.. Batıl inanç her yanımızda ve düşünmeden inanıyoruz.. Kendinden haberi olmayan bu yıldız takımları yıldızlar ay güneş venüs vs gezegenler kalkıp insana kader tayin ediyor yok hastalık veriyor dertten kurtarıyor artı eksi güç veriyor para veriyor düşüyorsun çıkıyorsun.. Allah aşkına sonuçta böyle boş şeylerle zaman öldüreceğimize hepimizin bir gerçeği var (TÜRKİYE) onunla ilgilensek.. Bunlar insana ne verebilir kendini bilmez anlamaz canı olmayan düşünemeyen şeyler neler yapıyor.. Bizim insanları ya kumarla ya karıyla yada hurafeyle doldurup gerçeğimizden uzaklaştırıyorlar haksızsam yazın arkadaşlar bence bu bölüm kapatılmalı... İnanacaksakta her şeyin allahtan olacağına inanalım..:clap

aynen katılıyorum kendine hayrı olmayan şeyle kalkıp bize kader yazacak haha.. birde aynı gün doğan binlerce hatta milyonlarca insan yaşıyor herkes aynı gün doğdu diye aynı kaderimi aynı aşkımı yaşayacak gülünür sadece..

eskiden okur geçerdim ama tarot fallarım üst üste %100 doğru çıkıca insan doğal olarak inanmaya başlıyo. kalsın ya millet okur eğlenir, hayatını ona göre şekillendireni bilemem kimsenin inancı beni ilgilendirmez.

Geri