Bunun Adı RESMEN ŞİKE !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Tribünler Beşiktaş'ı isyan ettirdi: "Bu resmen şike"

Golsüz berabere biten Ankaragücü-Beşiktaş maçına iki takımdan çok Bursaspor damga vurdu. Beşiktaşlı yöneticiler isyan etti

fft5_mf580430.Jpeg

Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü taraftarının Bursaspor’a destek vermesiyle ilgili olarak “Resmen teşvik şikesi. Tamam biz de kötü oynadık ama bu kadar da olmaz” diye isyan etti

Golsüz berabere biten Ankaragücü-Beşiktaş maçına iki takımdan çok Bursaspor damgasını vurdu. Şampiyonluk iddiasını sürdüren Siyah-Beyazlılar Başkent deplasmanında çok önemli 2 puan kaybederken, Ankaragücü taraftarı Bursaspor’u şampiyon ilan etti. Bursa ve A.Gücü kardeş takım olarak bilinirken, 16. dakikada ev sahibi taraftarlar “Şampiyon Bursa” diye bağırdı. Hatta Bursa’dan 3-4 otobüs Yeşil-Beyazlı taraftarın karşılaşmaya geldiği öğrenildi. Mücadelenin son dakikalarında da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Sarı-Lacivertli taraftarlar “Şampiyon Bursa” tezahüratını gür bir sesle tekrarladı.

TEPKİLİ ALKIŞLAMA

Maç sonunda Beşiktaşlı yöneticiler bu duruma isyan etti. Tepki olarak Ankaragücü futbolcularını alkışlayan Siyah-Beyazlı idareciler, yaşananlar için “Bu resmen teşvik şikesi. Tamam biz de kötü oynadık ama bu kadar da olmamalı. Bunu anlamak mümkün değil” diye konuştu.

Resmen şike - Milliyet.com.tr

bakın ben çok taraflı değilimdir ama böyle şeyler gerçekten söylüyorsa bir beşktaşlı ve yürekten inanıyorsa bu düşüncelere bu ortada bir teşvik primi olsa bile daha büyü aciziyettir.

bir tarafta anlatmama gerek olmayan başarısı olan beşiktaş.dier tarafta ankaragücü. fiyatlar,kaliteler ve daha fazlası.

bu resmen eşeğe fazla saman vereceğim diyerek yarış kazandırtma çabasına nanmaya benzer. o eşek ayağı sağlam hiçbir atı atlar 2 gündür aç olsa bile geçemez.

böyle anlattık ama Hz. Mevlena'nın sözünü de inceden ekleyelim.

Anlatılanlar....

AkbabaLar YaraLı Bir Av Gördüğünde Ufak Tefek DarbeLerLe Onu ÖLdürmeye ÇaLışırmış.
Eğer ki YaraLı Av Baş Edemeyeceği Güçteyse Tepesinde DoLanır DoLaşır Bu Sayede Diğer HayvanLara Haber Vermiş OLurmuş.
Haberi ALan Hayvan Avın İşini Bitirip YiyebiLdiğini Yermiş Geriside Akbabaya KaLırmış.
İşte Bu Yüzden AkbabaLar KaLLeş ve SeviLmezdir.

dün akip takım çok hırslı idi diğer maçlardaki salaş görüntüsünden eser yoktu ama eğer camia olarak şampiyuonluk hedefleniyorsa hem ankara hem bursa sahaya birlikte çıksa bile bizim o maçı almamız lazımdı..

~SiLenT ScЯeaM~;4971159' Alıntı:
AkbabaLar YaraLı Bir Av Gördüğünde Ufak Tefek DarbeLerLe Onu ÖLdürmeye ÇaLışırmış.
Eğer ki YaraLı Av Baş Edemeyeceği Güçteyse Tepesinde DoLanır DoLaşır Bu Sayede Diğer HayvanLara Haber Vermiş OLurmuş.
Haberi ALan Hayvan Avın İşini Bitirip YiyebiLdiğini Yermiş Geriside Akbabaya KaLırmış.
İşte Bu Yüzden AkbabaLar KaLLeş ve SeviLmezdir.

üzerine söylenecek bi şey kalmamış. teşekkürler arkadaşım.

he he şike var şimdi demirören bayan voleybol takımıyla maçlara çıkacağız der bunlardan korkulur penlatı verilmez direkten döne topları ofsayt kimse bişey demez çıkıp sahada biz oynuyoz ya şike der yıldırım demirören sen sözünde dur 3-5 çakal çapulcuyu btirecem dedin onları bitir sonra konuş

tmm bizde beşiktaşlıyız ama madem 2 puanı ankarada bıraktık bunun sorumlusu teknik heyet ve futbolculardır.. yeterince motive mi edilmediler arpalarımı az geldi onu denizli cevaplaması lazım

sen baya bi manevi yönden açtın konuyu nikahsız yaşamaktan filan
biz kardeşiz kardeşlik anlayışın neyse onu söyle bilelim
bizim kardeşliğimiz şehit kanıyla başlar araştır öğren

Az önce bunları yazdın şimdide şehit kanından bahsediyorsun en iyisi susda o şerefli kanı

bari kirletme

Ensest İLişkiye Hayır Demek İstiyorum :)

VATAN, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 2005 yılında TBMM Şike ve Şiddet Araştırma Komisyonu tutanaklarına girmiş bir başka olay ifadesine ulaştı. 1995 yılında Macar kaleci Zsolt Petry'nin Türkiye ile oynanan milli maçta şike yaptığına dair tutanakların ardından şimdi de 'teşvik'in belgesi ortaya çıktı.

27 EKİM 2002'DEKİ MAÇ
CAVCAV'IN tutanaklara geçen ifadelerine göre 27 Ekim 2002'de Ankara'da oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçtan önce Beşiktaş Kaptanı Tayfur Havutçu, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı G.Birliği Kaptanı Ümit Bozkurt aracılığıyla F.Bahçe'yi yenmeleri halinde 400 milyar prim ödenmesi konusunda anlaştı. Olay İlhan Cavcav ve zamanının G.Birliği Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kulağına gelse de ikilinin olaylara karışmadığı ve alınan beraberliğin sonrasında da Beşiktaş tarafının vadedilen parayı göndermediği de belgelerde yer aldı. İşte Cavcav'ın ağzından tutanaklarda yer alan olay..

İLHAN CAVCAV: Evet, bir tanesi de bıraktı işte kenara. Ve dolayısıyla, bakın, böyle bir olayı da, ben, bizzat yaşadım. F.Bahçe'yle oynuyoruz Ankara'da. Orada Tayfur diye bir kaptan var; bizde de Ümit Bozkurt diye kaptanımız var, o da Beşiktaş'tan geldi bize. Telefon etmişler '400 milyar lira, F.Bahçe'yi yenerseniz..'

KAPTAN, kaptana telefon ediyor; başkanlar yok.. Ümit geldi hocaya, hoca 'Ben karışmam..' demiş; Ersun Yanal Hoca. Menajer var bizim Cem Onuk diye bir arkadaşımız, o bana Böyle böyle.. Ben yine -galibiyete veriyor- 'Al' demiyorum ama Sayın Başkan, 'Al' desem..

"BEN karışmam oğlum; ben duymadım, görmedim, işitmedim.. Bunlar kaptan, o da Beşiktaş'tan geliyor ya, 'tamam' diyorlar, geliyorlar. Burada F.Bahçe'yi yendik; 2-1 mi, 1-1 mi, 1-0 mı, 2-0 mı ne yendik. (Maç Youla ve Washington'ın karşılıklı attığı gollerle 1-1 berabere bitti) Para?.. Para yok... Para yok... Baktım... Sinan diyormuş ki -işte, Sinan o zaman orada- geliyor gidiyor bilmem ne; vermediler.. Bir daha oynadı, yine para.. 'Yok kardeşim' dediler, 'Parayı getir, ondan sonra..' Yani, o bakımdan, bunları..."

"TABİİ ki, şunu yapmak lazım: Ben, Sayın Federasyonumuza da söyledim. Bugün Federasyonun başında olan arkadaşımız Sayın Bıçakçı -uzun yıllardır tanırım- çok namuslu, dürüst, iyi bir insan; ancak, tabiî, etrafında olan insanlar, konularına vâkıf olmakla beraber, bu federasyon kurulu oluşurken, Sayın Levent Bıçakçı'nın arzusuyla oluşan bir kurul olmadı; bu, sonradan, böyle, tepenin üzerine geldi.

ŞİKE KOMİSYONU BAŞKANI HALUK İPEK (AKP Sivas): Toplama.

İLHAN CAVCAV: Toplama bir şey oldu. Bu bakımdan, Federasyonun bir karar alması lazım. Her ne kadar yönetmelikte olmasına rağmen... Ben, şimdi, biraz evvel dediğim gibi ' Yahu, İlhan Bey, kardeşim, bunu yazılı -sözlü ifade ediyorum- bir hale getir..' deseniz siz bana, yok.. Şimdi, koskoca adam, geliyor ' Ben vermedim, vereni ve aldım diyeni mahkemeye veririm" diyor. Kardeşim, sen bunu dersen, ben nasıl ispat edeceğim Sayın Milletvekilim; edemem..

'Cavcav İNTİKAM alıyor'
ADI şike iddialarına karışan Zsolt Petry ise Macar basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlhan Cavcav'ın iddiaları doğru değil. G.Birliği, sözleşmeye uymayıp paramı vermediği için UEFA'ya şikâyet etmiştim. Başkan da benden intikam almaya çalışıyor. Bu olay birkaç gün sonra unutulacaktır ve şu an için İlhan Cavcav'ı mahkemeye vermeyi de düşünmüyorum. Ancak Türkiye'de hakkımda çıkan haberleri takip edeceğim ve gerekirse ileride mahkeme hakkımı kullanacağım."

Geri